• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez: Napraviću mjesta Gvardioli

Privremeni trener Čelsija kaže da će rado ustupiti mjesto Gvardioli. Ali, prethodno da osvoji neki trofej. Abramovič Falkanu nudi nevjerovatnu platu.

  Benitez: Napraviću mjesta Gvardioli  Izvor: MONDO

Dobrodošao, Gvardiola!

To su riječi Rafaela Beniteza, koji je trenutno u statusu privremenog trenera Čelsija, na najave da bi trofejni trener, koji je sa Barselonom pravio čuda, mogao da dođe u klub iz Londona.

Roman Abramovič je uporan u namjeri da dovede Gvardiolu, i ne mari ni za poruku španskog trenera da prestane da mu dosađuje.

Navijači Čelsija su dočekali na nož Rafaela Beniteza, kome nije dobro počelo na Stamford bridžu. Ipak, poslije nekoliko pobjeda počelo je djelimično "otkravljivanje" navijača Čelsija, koji i dalje ne mogu da prebole Roberta di Matea za koga smatraju da je nepravedno platio ceh slabijim rezultatima u posljednje vrijeme.

Čelsi je u prilici da se bori za prvi trofej u novoj sezoni. U nedjelju će u Japanu igrati finale klupskog svjetskog prvenstva protiv brazilskog Korintijansa. Ali, to nije glavna tema kada je u pitanju Čelsi. Glavna tema je Gvardiola.

I Beniteza su pitali ša misli o konstantnim pričama da će Gvardiola ipak prihvatiti posao u londonskom klubu.

"Gvardiola ima fantastičnu biografiju. Ako dođe i Čelsi osvaja trofeje, ja ću biti srećan", rekao je Benitez, koji ima veliku želju da dobije naklonost navijača. Jedini način za to je da tim pobjeđuje i osvaja trofeje.

"Kada sam odlučio da dođem u Čelsi, bio sam svjestan da potpisujem ugovor na šest mjeseci, ako da nisam gledao dalje od toga. Poslije poboljšanja u igri tima i načina koji ja forsiram, možda će navijači reći: 'Bili smo prestrogi u vezi sa njim i možda bi trebalo da mu se pruži šansa", rekao je Benitez.

Uporedo sa pričama o dolasku Gvardiole, tačnije ofanzivi Abramoviča na njega, traje i saga oko interesovanja Čelsija za Radamela Falkaa. "Kolumbijski tigar" igra nevjerovatno u Atletiko Madridu, a bogati Rus neće štedjeti da ga privoli na Stamford birdž.

Engleski mediji pišu da će mu Abramovič ponuditi nevjerovatnih 10 miliona funti godišnje!!! Sedmična plata bi mu bila 200.000 funti, čime bi bio najplaćeniji igrač Čelsija. Fernando Tores sedmično zarađuje 175.000 funti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC