• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Pa, šta ako je Beri psovao sudiju?

"Svaki sudija trebalo bi da razumije da je to normalno ponašanje poslije poraza u posljednjoj sekundi", branio je Manćini svog igrača Gareta Berija.

  Manćini: Pa, šta ako je Beri psovao sudiju?  Izvor: MONDO

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini osporio je ulogu sudije Marka Klatenburga u incidentu zbog kojeg je njegov igrač Garet Beri dobio suspenziju.

Beri je kažnjen sa jednom utakmicom neigranja, jer je na meču protiv Mančester Junajteda (2:3) vrijeđao sudiju i propustio je utakmciu protiv Njukasla.

Manćini je saopštio novinarima da bi sudije trebalo da imaju razumijevanja jer su igrači bili nezadovoljni ishodom utakmice, koju su izgubili u posljednjem minutu.

"Garet je ozbiljan igrač i čovek, ne razumijem zašto je Klatenberg napisao i rekao takve stvari o njemu. Ne znam da li je to posljedica problema sa Čelsijem, ali smatram da bi svaki sudija trebalo da razumije da je to normalno ponašanje poslije poraza u posljednjoj sekundi, čak iako je Beri izgovorio neke neprikladne riječi Klatenbergu", rekao je Manćini.

Klatenburg je ranije ove sezone optužen da je na rasnoj osnovi vrijeđao igrača Čelsija Džona Obija Mikela, ali je na kraju oslobođen optužbi.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC