• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević i Borovčanin pojačali Rekreativo

FK Rekreativo dobio je dva velika pojačanja – počasni članovi kluba postali su srpski teniser Janko Tipsarević i bokser Nenad Borovčanin.

 Tipsarević i Borovčanin pojačali Rekreativo Izvor: MONDO

Dvojica vrhunskih sportista pridružila su se brojnim svjetskim zvijezdama koje podržavaju ovaj aamaterski klub iz Banjaluke i koji će se naći u „Rekreativo Kući slavnih“.

„Teniska sekcija“ Rekreativa sada je dobila pojačanje, jer se Jeleni Janković, Nenadu Zimonjiću i Bjornu Borgu koji su odranije uz Rekreativo pridružio svjetski broj 9 –Janko Tipsarević.

Popularni Tipsa priznao je da prije susreta sa ambasadorom Rekreativa Borisom Vrhovcem nije čuo za fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke, ali kada je čuo za njegove humanitarne akcije rado se odazvao pozivu da postane počasni član.

Vrhovac je u ime kluba poklonio Janku majicu Rekreativa koju je on odmah obukao, a srpski teniser potpisao je još jednu koja će biti izložena u „Rekreativo Kući slavnih“.

Počasni član Rekreativa postao je i bivši evropski prvak u WBO kruzer verziji i državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Srbije Nenad Borovčanin.

Najbolji srpski bokser već duže vrijeme prati rad našeg kluba, njegova podrška Rekreativu sada je konačno ozvaničena na obostrano zadovoljstvo.

Ambasador Rekreativa Boris Vrhovac Vrle imao je čast da mu pokloni majicu Rekreativa s kojom je Borovčanin ponosno pozirao.

"Jedan je Rekreativo", prokomentarisao je odmah Borovčanin na svom twitter nalogu i okačio fotografiju s majicom banjalučkog kluba.

Fudbalski klub Rekreativo poznat je po brojnim svjetskim zvijezdama u svojim redovima, Dr Nele Karajlić je počasni predsjednik kluba, a među počasnim članovima su Bora Milutinović, Leo Mesi, Ronald de Bur, Ivan Miljković, Jelena Janković, Nenad Zimonjić, Aleks Ferguson, Žuninjo Pernambukano, Valentino Rosi, Bjorn Borg, Rubens Barikelo i mnogi drugi.

Osim podrške svjetskih zvijezda fudbalski klub Rekreativo poznat je i po brojnim humanitarnim akcijama koje organizuje i podržava.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC