• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Old Traford" ovacijama pozdravio Vidića

Zagrmilo je na "Old Trafordu" u 67. minutu utakmice sa Sanderlendom kao da je Mančester Junajted dao gol.

  "Old Traford" ovacijama pozdravio Vidića  Izvor: MONDO

Iako je u toj utakmici rezultatski sve bilo riješeno, navijači Junajteda poradovali su se možda suštinski važnoj stvari za klub od pobjede nad "crnim mačkama" - povratku Nemanje Vidića.

Kapiten "đavola" propustio je najveći dio prošle sezone zbog operacije ligamenata koljena, vratio se treninzima ljetos, ali je Užičanin u 32. godini ubrzo doživio novu povredu i novu operaciju. Krajem septembra u utakmici Lige šampiona protiv Kluža, Vidić je povredio meniskus i ponovo morao pod nož.

Engleski mediji su 30. novembra objavili da je stameni defanzivac odradio cijeli trening punim intenzitetom i najavljivali njegov povratak na teren možda i za gradski derbi sa Sitijem, koji je odigran prošlog vikenda. Ipak, sedam dana kasnije, 15. decembra, u 67. minutu utakmice sa Sanderlendom, menadžer Junajteda ser Aleks Ferguson poslao je Vidića na teren umjesto Rija Ferdinanda.

Navijači su ovacijama i pjesmama posvećenim jednom od svojih omiljenih igrača pozdravili Vidićeve prve minute poslije duge pauze.

Biće ovo veliki podstrek za fudbalere Junajteda, koji statistički dokazano igraju bolje sa Vidićem u odbrani. "Đavoli" su dobili Sanderlend 3:1 i zadržali šest bodova prednosti u odnosu na Siti, kojeg su prije sedam dana pobijedili na njegovom stadionu rezultatom 3:2 i golom Robina van Persija u nadoknadi vremena.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC