• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budžet odobren, Čair ima još da raste!

Budžetom Grada Niša za sljedeću godinu predviđeno je 250 miliona dinara (oko 230.000 evra) za rekonstrukciju zapadne tribine stadiona Čair.

 Budžet odobren, Čair ima još da raste! Izvor: MONDO

Legendarni stadion u Nišu biće po svoj prilici ipak jedan od najljepših i najmodernijih u Srbiji, pošto će ipak biti kompletno rekonstruiran.

Poslije sjeverne, istične i južne tribine koje su zasijale ove jeseni, reflektora koji će proraditi na proljeće, na red stiže i centralna, zapadna tribina, prenose Južne vijesti.

Kao što je i ranije rekao gradonačelnik Niša Zoran Perišić, Grad je u obavezi da raspiše tender za rušenje i izgradnju zapadne tribine stadiona Čair koja će imati 9.500 mjesta. Ipak, projektna dokumentacija za rušenje i izgradnju nove zapadne tribine nije urađena.

"Kao prvo, ja neću dozvoliti da se raspiše tender za kredit dok ne bude kompletna dokumentacija urađena. Dokumenatcija u ovom trenutku nije urađena, ali to je finansijski plan koji smo morali da imamo i na prihodovnoj i rashodovnoj strani. Da bismo ušli u to kreditno zaduženje, moraju da postoje jasno definisani zakonski uslovi, plan, projektna dokumentacija" - istakao je Zoran Perišić, gradonačelnik.

On je dodao da dozvolu za izgradnju zapadne tribine ne daje Grad, nego Republika. Za sada niko nije želio da govori o rokovima za zavšetak tih radova na zapadnoj tribini, a kako je ranije rekao Perišić, rok za završetak južne, sjeverne i istočne tribine je 28. decembar.

Rekonstrukcija sjeverne, istočne i južne tribine stadiona Čair počela je krajem marta 2011. godine. Tada su srušene te tri tribine i do sada su izgrađene, postavljene stolice na sjevernoj i južnoj, dijelom i na istočnoj.

(MONDO, foto: juznevesti.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC