• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Nećemo egzibicionizam!

Član Radne grupe Crvene zvezde smatra da je Dragan Džajić mogao da ima protivkandidata, ali da bi takav potez bio "čist egzibicionizam".

 Čović: Nećemo egzibicionizam! Izvor: MONDO

Dragan Džajić će u narednih nekoliko dana i zvanično ponovo postati predsjednik Crvene zvezde, pošto mu je na izborima koji se održavaju u ponedjeljak i utorak bio dovoljan samo jedan glas "za".

Legenda crveno-bijelih nije imala protivkandidata, iako je malo poznati Branko Tekić želio da se njegovo ime nađe na listi pored Džajićevog. On, međutim, nije ispunio uslove potrebne za podnošenje kandidature.

Predsjednik košarkaške sekcije beogradskog kluba i član Radne grupe u fudbalskom klubu zadužen za finansije, Nebojša Čović, rekao je prilikom glasanja na "Marakani" da bi konkurencija trećoj "Zvezdinoj zvezdi" bila ravna egzibicionizmu.

"Nije niko nikome branio da se prijavi, s tim što bi to bio egzibicionizam. Dragana Džajića hoće navijači, hoće ga crveno-bijela javnost", rekao je Čović.

On je istakao da će Zvezda sa povratkom Džajića na čelnu funkciju dobiti "nešto drugačiju koncepciju rada".

"Zvezda će dobiti novog-starog predsjednika, s kojim je u prethodnom periodu postizala značajne i najveće uspjehe. Mislim da je to jedan novi početak, u smislu nešto drugačije koncepcije rada fudbalskog kluba, koji bi trebalo da bude osnova cijelog sportskog društva", istakao je Čović.

Poslije dvodnevnih izbora za predsjednika, crveno-bijelima predstoje dani u kojima će odrediti i sportskog direktora (po svemu sudeći to će biti Zoran Stojadinović), generalnog sekretara (trenutno Stefan Pantović) i ostale rukovodeće funkcije.

"Imamo puno toga da uradimo do kraja godine. Skupština je 22. decembra, onda se bira Upravni odbor. Potom ćemo, nadam se, imati koncepciju za sve ono što bi trebalo da se radi u 2013. godini", najavio je Čović.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC