• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajko Zeba potpisao za Split

Doskorašnji fudbaler Željezničara karijeru nastavlja u Hrvatskoj. Potpisao ugovor na dvije i po godine.

 Zajko Zeba potpisao za Split Izvor: MONDO

Doskorašnji fudbaler sarajevskog Željezničara, Zajko Zeba postao je novi igrač hrvatskog prvoligaša Splita. Zeba je sa klubom iz Dalmacije potpisao dvoipogodišnji ugovor koji stupa na snagu prvog dana 2013. godine.

“Dogovorio sam sve uslove, a i klubovi su pronašli rješenje. Kako je uprava Željezničara i najavila, nisu pravili probleme oko prelaska u drugi klub i zaista sam presretan što se sve ovako brzo završilo. Moj novi klub je dobro organizovan, ponudio je vrlo dobre uslove i dogovorili smo se brzo. Važno mi je bilo da ne idem daleko od kuće, ovako sam blizu Sarajeva i sve je zaista ispalo kako treba”, kazao je Zeba za Radiosarajevo.ba.

On je naglasio da je zadovoljan sredinom u koju ide, jer mu Split odgovara kao grad. Takođe, trener splićana Zoran Vulić želio ga je u svojim redovima, što će mu omogućiti odličnu poziciju u ekipi.

“Proteklih nekoliko dana odmarao sam se u Barseloni, gledao utakmicu s Atletikom, napunio baterije i spreman sam za nove izazove. U Željezničaru je bilo lijepo, ali idem dalje. Prepun sam motiva das a Splitom izborim nastup u Evropi. Moje ambicije i ambicije kluba definitivno se poklapaju, a o Splitu sam čuo sve najbolje”, kazao je Zeba.

Fudbalski klub Split je prethodnih godina imao dobra iskustva sa fudbalerima iz Bosne i Hercegovine, pa je angažovanje Zebe samo nastavak takve klupske politike.

( MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC