• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi "pikirao" Pjanića i Falkaa?

Engleski mediji bruje o potencijalnim pojačanjima londonskog Čelsija među kojima su prve zvijezde Miralem Pjanić i Radamel Falkao.

 Čelsi "pikirao" Pjanića i Falkaa? Izvor: MONDO

Aktuelni šampion Evrope Čelsi je eliminisan u grupnoj fazi Lige šampiona, izgubio je i finale klupskog Svjetskog prvenstva od brazilskog Korintijansa, a za Mančester junajtedom na tabeli engleske Premijer lige zaostaje ogromnih 13 bodova.

Više nego dobar razlog da se vlasnik "plavaca" Roman Abramovič opet maši za duboki džep i angažuje najnovija skupa pojačanja.

Mediji na Ostrvu uveliko tvrde da je ruski milijarder spreman da plati Romi odštetu za reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića, koji bi trebao u ekipi Čelsija da naslijedi vremešnog Frenka Lamparda.

Španski napadač Fernando Tores nije opravdao ni "milion funti od cijelih 50" koliko je plaćen Liverpulu, pa bi na njegovu poziciju u špicu trebao da uskoči trenutno ponajbolji centarfor planete - Radamel Falkao iz Atletiko Madrida.



Naravno, lakše reći nego učiniti, ako je suditi po sajtovima specijalizovanim za vrijednost igrača, jer će Abramoviču za ovaj poduhvat trebati najmanje 60 miliona evra i to u vrijeme ekonomske krize!

Oko 10 miliona bi "leglo" rimskom klubu za Pjanića, a cirka oko 50 miliona evra madridskim "jorgandžijama" za fantastičnog Kolumbijca.

Pojedini mediji u Engleskoj su objavili u utorak da je popularni "Tigar", kako glasi nadimak Falkaa, već dogovorio transfer na Stamford bridž za godišnju platu od 10 miliona funti ili 200.000 nedjeljno.

Real Madrid je takođe bio jako zainteresovan, ali navodno nije mogao da isprati Abramovičevu ponudu, ali i činjenicu da "Tigar" nije želio da pređe u tabor omraženog madridskog rivala. To mu navijači Atletika sigurno ne bi oprostili.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC