• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šeik Al-Tani: Da, hoćemo Ronalda i Murinja!

"Kristijano Ronaldo i Žoze Murinjo su ciljevi prema kojima ide Pari Sen Žermen, naravno", rekao je jedan od bogatih šeika za "Kanal Fudbal".

 Šeik Al-Tani: Da, hoćemo Ronalda i Murinja! Izvor: MONDO

Šeik Bin Abdulrahman Al-Tani javno je priznao da će on i ostali (pre)bogati vlasnici Pari Sen Žermena poslije Havijera Pastorea, Zlatana Ibrahimovića, Tijaga Silve, Ezekijela Lavecija na kraju ove sezone otići korak dalje i dovesti Kristijana Ronalda i Žozea Murinja.

"Kristijano Ronaldo i Žoze Murinjo su ciljevi prema kojima ide Pari Sen Žermen, naravno", rekao je Al-Tani za "Kanal Fudbal".

"Pari Sen Žermen je jedan od najboljih klubova na svijetu. Od kad smo došli, naš cilj je da osvojimo Ligu šampiona. Uveliko smo jedan od najboljih timova u Francuskoj, a sada nam je cilj da budemo najbolji i u Evropi, takođe".

Portal Goal.com objavio je nedavno da će šeici sa "Parka Prinčeva" poslati Realu ponudu od 123 miliona evra za Ronalda. Portugalac je ljeta 2009. godine prešao iz Mančester Junajteda u Real Madrid za još rekordnih 93,9 miliona evra.

Iako se mnogima "diže kosa na glavi" od ovih cifara, Real je ponosno već narednog aprila, nepunu godinu nakon što je platio skoro 100 miliona evra engleskom klubu, saopštio da je taj novac zaradio od prodaje Ronaldovih dresova samo na teritoriji Madrida! Slično bi bilo i u Parizu...

Ronaldo u Madridu zarađuje 12 miliona evra godišnje, što je mnogo, ali ga to ne svrstava među najplaćenije fudbalere na planeti.

PSŽ je za vikend pobijedio Olimpik iz Liona na "Parku Prinčeva" rezultatom 1:0 i tako se izjednačio sa rivalom na vrhu tabele, iako je do prošle nedjelje imao pet bodova zaostatka. Trener "svetaca" je trofejni Karlo Anćeloti, ali on prošle sezone nije uspeo da uzme titulu, koja je otišla u Monpelje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC