• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković krenuo u Zvezdu, stigao u Francusku

Miloš Ninković napustiće Dinamo iz Kijeva, ali karijeru neće nastaviti u Crvenoj zvezdi. Potpisao je za Evijan.

 Ninković krenuo u Zvezdu, stigao u Francusku  Izvor: MONDO

Srpski reprezentativac, za sada nezvanično, potpisao je ugovor sa francuskim Evijanom, timu koji se takmiči u Ligi 1, objavio je SOS kanal.

Srpska javnost najavljivala je Ninkovićev dolazak na "Marakanu" ovih dana, ofanzivni vezista čak se i vidio nedavno sa Nebojšom Čovićem i Zoranom Stojadinovićem, ali se dugo očekivani posao nije ostvario. Uskoro bi trebalo da bude objavljeno kakva je vrsta ugovora između Ninkovića, Evijana i Dinama.

Da li se radi o pozajmici ili transferu.

Ninkoviću, koji je ljeta 2004. godine otišao u Kijev iz Čukaričkog za oko 800.000 evra, posle 115 odigranih utakmica za Dinamo, narednog ljeta isticao je ugovor i on je stoga bio laka meta za zainteresovane klubove. Ipak, neka vrsta obeštećenja morala je da bude uplaćena Dinamu, koji nije želio tek tako da pusti igrača pola sezone prije isteka ugovora.

Postojala je mogućnost da Ninković na svoju štetu raskine ugovor sa Dinamom i dođe u Crvenu zvezdu, što mu je i bila želja, ali se to nije dogodilo.

Da li je Crvena zvezda i definitivno izgubila priliku da se ozbiljno pojača na sredini terena, biće poznato kada Evijan bude ozvaničio saradnji sa Beograđaninom rođenim 25. decembra 1984. godine. Ukoliko se radi samo o pozajmici, onda će Ninković na ljeto i definitivno biti slobodan igrač.

Ove sezone Ninković je nastupio samo devet puta za Dinamo, od toga je četiri puta ušao sa klupe, a četiri puta bio zamijenjen, što znači da je samo jednom odigrao svih 90 minuta. Postigao je jedan gol.

Za reprezentaciju Srbije igrao je 28 puta.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC