• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ženšanu godina, Meirelešu 11 utakmica!

Iskusni defanzivac Monpeljea suspendovan zbog udaranja novinara, a "vezista" Fenerbahčea zbog pljuvanja u pravcu glavnog sudije.

 Ženšanu godina, Meirelešu 11 utakmica!  Izvor: MONDO

To su kazne!

Siril Ženšan dobio je godinu dana neigranja, zato što je poslije meča sa Valensijenom (1:1), sredinom novembra, ušao u žučnu raspravu sa novinarom lista "L'Ekip" i potom ga udario pesnicom u lice.

S obzirom na to da je nedavno proslavio 37. rođendan, za Ženšana bi ova kazna mogla da označi kraj karijere. Jer, teško je vjerovati da će sa punih 38 godina imati volje i snage da se vrati takmičarskom fudbalu...

"Fudbaleri su najčešće dječačići koji nisu u stanju da podnesu pritisak. Suspenzija je u redu, smeta mi samo što klub stiče lošu reputaciju. Ljudi će misliti da smo grupa dripaca", prokomentarisao je predsjednik Monpeljea Luj Nikolin.

Golman Žofri Žurdren je zbog učešća u istom incidentu i zastrašivanja novinara suspendovan na dva meča.

Na drugom kraju Evrope, vrlo loše je prošao Portugalac Raul Meireleš, koji neće moći da pomogne ekipi Fenerbahčea do kraja marta.

On je u porazu od Galatasaraja (2:1) dobio dva žuta kartona, a prije nego što je krenuo u svlačionicu poslije isključenja, pljunuo je u pravcu glavnog arbitra.

TV kamere zabilježile su taj detalj, da bi fudbalski savez Turske odlučio da predloženu kaznu od sedam mečeva neigranja pooštri na čak 11 utakmica.

Zanimljivo je da se Meireleš perfektno ponašao od dolaska iz Čelsija, o čemu svjedoči samo jedan dobijen žuti karton tokom čitave jeseni...

Stariji ljubitelji fudbala vjerovatno se sećaju sličnog incidenta na kvalifikacionoj utakmici Jugoslavija - Norveška 1989. godine, zbog kojeg je Mehmed Baždarević morao da propusti Svjetsko prvenstvo u Italiji.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC