• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rambo Petković: Sanjam klupu "orlova"

Dejan Rambo Petković priznao da mu je san da jednog dana postane selektor Srbije, kad mu se već nije ispunila želja da obuče dres "orlova".

 Rambo Petković: Sanjam klupu "orlova" Izvor: MONDO

Najbolji stranac u istoriji brazilskog fudbala je tokom igračke karijere odigrao sedam utakmica za reprezentaciju tadašnje Jugoslavije.

"Trenutno se ne bavim trenerskim poslom, ali ako jednog dana krenem tim putem, naravno da bi mi to značilo, najviše zbog mog osjećaja patriotizma. To bi bilo ispunjenje nekog sna", rekao je Petković.

Popularni Rambo je u subotu u beogradskom Delta sitiju dijelio autograme i potpisivao diskove sa filmom "O Gringo", režisera Darka Bajića.

Govoreći o predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, Petković je kazao da bi volio da trijumfuju "karioke".

"Španija je jedina reprezentacija koja je osvojila dva velika takmičenja zaredom, evropsko i svjetsko prvenstvo. Naravno da su im apetiti mnogo porasli i da žele još jednom da budu svjetski šampioni. Od Brazila svi očekujemo da konačno osvoji titulu kod kuće. To im nije pošlo za rukom 1950. godine kada su izgubili u finalu".

Petković, bivši igrač najvećih brazilskih klubova, istakao je i da veoma cijeni kvalitete trenutno najboljeg fudbalera svijeta Lionela Mesija.

"Mali Argentinac je fenomenalan, ima šanse da bude jedan od najboljih igrača svih vremena, čak i da obori rekord Dijega Maradone. Za to mu je potrebno da osvoji Mundijal, što se, nadam, neće desiti za dvije godine na SP u Brazilu", rekao je on.

Najveći trag u Brazilu, srpski fudbaler ostavio je u dresu Flamenga.

"Pričalo se ovih dana dosta o tome da ću postati sportski direktor Flamenga, pogotovo kada je nova uprava došla na čelo kluba. Primopredaja predsjedničke fotelje je 1. januara, međutim, u vijestima se pojavilo ime drugog čovjeka, Brazilca, tako da će njega angažovati za sportskog direktora", zaključio je Petković.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC