• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobro došao među žive (VIDEO)

Stjuart Dauning neće više biti predmet sprdnje u Engleskoj.

 Dobro došao među žive (VIDEO) Izvor: MONDO

Ovaj preskupo plaćeni fudbaler Liverpula odigrao je 45 utakmica u crvenom dresu u Premijer ligi, od kada je za oko 25 miliona evra prešao iz Aston Vile na "Enfild", bez da je postigao gol i zabilježio asistenciju!?

Kada je konačno, u subotu uveče, imao presudan pas ka kapitenu Stivenu Džerardu za drugi pogodak Liverpula u ubjedljivoj pobjedi nad Fulamom (4:0), Dauningu je pao kamen sa srca. Nedugo poslije prve asistencije, stigao je i prvi gol za bivšeg reprezentativca Engleske.

Sa 15 asistencija i 11 golova na 79 utakmica za Vilu od 2009. do 2011. godine, Dauning je stekao ime, status reprezentativca i cijenu, koju je bio spreman da plati samo Liverpul prije godinu i po dana. Da je neko tada rekao vlasnicima kluba da će ova skupa investicija početi da se isplaćuje u posljednjim danima 2012. godine, pitanje je da li bi do transfera došlo.

Dauning je jačom lijevom nogom poslao lijep pas ka Džerardu za 2:0, a potom povisio na 3:0, poslije čega je Luis Suarez u nadoknadi vremena postavio konačan rezultat od 4:0.

"Rezultat je važniji od mog gola. Ja uživam igrajući fudbal za Liverpul i znam da se priča o tome da ću otići. Ja ne odlučujem o tome šta će se dogoditi u januaru", rekao je Dauning poslije meča, s obzirom na to da se uveliko priča o tome da će otići sa "Enfilda".

"Bili smo nevjerovatni u svakom segmentu igre. Stjuart Dauning je bio briljantan", rekao je menadžer Liverpula Brendan Rodžers poslije utakmice u kojoj je Fulam ostao sa svega sedam postignutih golova u posljednjih 11 kola.

Pročitajte izvještaje, strijelce, rezultate i tabelu poslije ostalih utakmica Premijer lige u subotu.

Pogledajte video najboljih poteza Stjuarta Dauninga od dolaska iz Aston Vile u Liverpul.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC