• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis Suarez dobija pomoć u napadu

Slaba efikasnost Liverpulovih igrača primorala je čelnike kluba da potraže novog napadača. Uskoro potpisuje Danijel Staridž.

 Luis Suarez dobija pomoć u napadu  Izvor: MONDO

Klub sa Enfilda ove sezone je u 18 utakmica Premijer lige postigao 27 golova, od kojih je čak 11 dao urguvajski napadač Luis Suarez.

Čelnici Liverpula zato su odlučili da omalenom centarforu dovedu pomoć, kako bi ga rasteretili pritiska. Odluka je pala na 23-godišnjeg Danijela Staridža iz Čelsija.

Britanski mediji prenijeli su da će transfer reprezentativca Engleske sa Stamford Bridža na Enfild, Liverpul koštati oko 12 miliona funti, a on će biti i zvanično realizovan kada početkom januara bude otvoren zimski prelazni rok.

Staridž je prošle sezone imao solidan učinak, postigavši 11 golova u prvenstvu Engleske. Tadašnji trener Čelsija Andre Viljaš Boaš imao je veliko povjerenje u ovog napadača, ali je on po odlasku Portugalca pao u drugi plan.

Roberto di Mateo nije mu ove jeseni pružao mnogo šansi, pa je samo jednom bio u startnoj postavi, a igrao je ukupno sedam utakmica Premijer lige i postigao jedan gol.

Očigledno je da se situacija nije promijenila ni dolaskom Rafaela Beniteza, pa je mladi centarfor morao da promijeni klub.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC