• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilija Petković: Baneta sam poštedio cunamija

Nekadašnji selektor nacionalnog tima kaže da se onomad možda ogriješio o Branislava Ivanovića što ga nije vodio na SP u Njemačkoj.

 Ilija Petković: Baneta sam poštedio cunamija  Izvor: MONDO

Branislav Ivanović je zasluženo dobio Zlatnu loptu FSS za najboljeg igrača u 2012. godini. Realno, i nije imao pravu konkurenciju.

Ivanović je bio jedan od kandidata za tim tadašnje reprezentacije Srbije i Crne Gore za Mundijal u Nemačkoj 2006. godini. Tadašnji selektor Ilija Petković nije ga poveo. Šest godina kasnije Petković ima dilemu da li je tada pogriješio.

"Kad govorim o Banetu mislim da sam napravio veliku grešku što ga nisam vodio na SP. Ali, možda je tako i bolje, onako kako smo prošli možda bi ga odnio onaj cunami", kaže nekadašnji selektor za "Sport network".

Petković za defanzivca Čelsija kaže da je potvrdio kvalitet i da je postao igrač svjetske klase.

Osim sportskih, ima i ljudske kvalitete, kućno vaspitanje, rekao je Petković i podsjetio da je bespogovorno pristao na odluku sadašnjeg selektora Siniše Mihajlovića da ga ne stavi među startere u kvalifikacionom meču protiv Makedonije.

"Igrao je dvije utakmice u dva dana, pa ode na klupu, pa poslije toga nosi traku, a jedina reakcija do njega je da daje 100 odsto na terenu. Reprezentacija Srbije može da bude samo srećna što ga ima. Svrstavam ga uz rame Novaku Đokoviću, to su dvije perjanice našeg sporta, koji svijetom proslavljaju malu, ali jaku Srbiju", rekao je popularni "Petko".

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC