• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljas: Trenerova se poštuje

"Jedinica" Real Madrida o odluci Murinja da na gol stavi njegovu zamjenu. "Nisam navikao na ovo, ali tim je važniji od Kasiljasa", kaže Kasiljas.

 Kasiljas: Trenerova se poštuje  Izvor: MONDO

Žoze Murinjo se igra vatrom. Realno, Real Madrid je već izgubio titulu, a pojedini potezi portugalskog trenera žestoko idu na nerve navijačima "kraljevskog kluba", pa i pojedinim funkcionerima.

Real je izgubio od Malage 2:3 u 17. kolu Primere, ali poraz nije centralna tema u španskim sportskim medijima, već odluka Murinja da standardnu "jedinicu" Ikera Kasiljasa ostavi na klupi, a umjesto njega na gol pošalje Antonija Adana.

Kasiljas je odluku primio mirno, bez nervoze i ljutnje.

"Nisam navikao na ovo, ali tim je važniji od Kasiljasa. Trener odlučuje ko će da igra, a na meni je da nastavim da treniram", rekao je Kasiljas.

Murinjo je rekao da je Adan trenutno u boljoj formi od Kasiljasa i da ne vidi ništa epohalno u tome što je promijenio golmana.

Upitan da li mu je Murinjo dao nekakvo obrazloženje, Kasiljas je odgovorio odrečno.

"Ništa mi nije rekao, niti objasnio. Ne daje mi objašnjenja ni kada sam u postavi, ni kada me izostavi. Saigrači su mi dali podršku, baš kao što smo svi podržali Adana. Imao sam osjećaj da neću da igram, ali mi ovo zaista ne smeta. Jedino što mi je bilo važno jeste da pobijedimo Malagu i smanjimo zaostatak za Barselonom i Atletiko Madridom", rekao je Kasiljas.

On je dodao da između njega i Adana nema zle krvi.

"Moramo svi da poštujemo trenera, a ja treba da treniram mnogo više da bih vratio njegovo povjerenje", pomirljivo kaže Iker Kasiljas.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC