• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastasić: Prvi januar? Nije problem!

Reprezentativcu Srbije neće biti teško da igra za Mančester siti u prazničnom periodu, što do sada nije imao priliku.

 Nastasić: Prvi januar? Nije problem! Izvor: MONDO

Mančester siti će između "katoličkog" i "pravoslavnog" Božića odigrati četiri utakmice za 11 dana, kao i većina profesionalnih engleskih klubova.

Ono što je nezamislivo u gotovo čitavom fudbalskom svijetu, za Engleze je dio tradicije koja se njeguje po svaku cijenu.

Matija Nastasić, koji je ljetos iz Fiorentine stigao u tabor "građana", prvi put u karijeri će spoznati osjećaj dočeka Nove godine u karantinu, pošto Siti 1. januara popodne dočekuje Stouk.

"To za mene nije problem. Uvijek sam srećan kada igram fudbal, tako da me ovaj dio sezone čini najsrećnijim. Otac i majka su mi ovdje, pa mi ni porodica neće nedostajati. Koncentrisan sam prvo na Sanderlend, pa na Norič i nemam glavobolje zbog toga", rekao je Nastasić za "Indipendent".

Siti u srijedu gostuje Sanderlendu, a Noriču gostuje u subotu. Kraj prazničnog programa biće označen utakmicom FA kupa protiv Votforda 5. januara.

U prošlom kolu Premijer lige savladan je Reding, mnogo teže nego što se očekivalo, golom Gereta Berija u sudijskoj nadoknadi vremena (1:0). Time je zaostatak za vodećim Junajtedom smanjen na četiri boda.

"Reding je igrao sa 11 igrača iza lopte. Bilo nam je teško, ali zaslužili smo taj gol. Imamo jak i motivisan tim, koji je pun samopouzdanja. Moramo tako da nastavimo ako želimo ponovo da osvojimo titulu", dodao je Nastasić.

Devetnaestogodišnji Valjevac, ponikao u Partizanovim mlađim kategorijama, ove sezone je odigrao 16 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima, a još čeka svoj prvi pogodak.

(Beta/MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC