• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Slavija bez predsjednika

Na sjednici Upravnog odbora dosadašnji predsjednik kluba podnio ostavku. Ime novog trenera još nepoznanica.

 FK Slavija bez predsjednika Izvor: MONDO

Na sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Slavija iz Istočnog Sarajeva trebalo se raspravljati o imenovanju novog trenera, ali je tom prilikom prvi čovjek kluba Gojko Drašković podnio ostavku.

Tako će premijerligaš iz Lukavice, osim trenera, morati imenovati i novog predsjednika kluba, a vjerovatno i rekonstruisati Upravni odbor.

“Nismo donijeli odluku o novom treneru, jer je predsjednik podnio ostavku. Naš naredni korak je sjednica Skupštine kluba kada ćemo izabrati novog predsjednika, ali izvršiti i određene izmjene u Upravnom odboru”, izjavio je potpredsjednik Slavije Slobodan Ujić za sarajevske medije.

On je naglasio da je Skupština kluba zakazana za četvrtak i da bi se tek poslije toga mogla očekivati finansijska stabilizacija Slavije.

“Slavija bez obzira na krizu ima visoke ambicije u proljetnom dijelu sezone Premijer lige BiH. Želimo izmiriti dugove prema igračima kako bi mirno dočekali pripreme i početak drugog dijela sezone”, istakao je Ujić.

Po završetku prvog dijela sezone, Slaviju je napustio trener Vlado Čapljić zbog nesuglasica sa Upravom kluba oko izmirenja zaostalih plata igračima i članovima stručnog štaba. 

Za upražnjeno mjesto na klupi tima iz Istočnog Sarajeva figurira nekoliko kandidata, mada su tom mjestu najbliži Milomir Šešlija, Momčilo Stanić i Zoran Erbez.

Takođe, na izlaznim vratima kluba su trojica ponajboljih igrača u jesenjem dijelu sezone, Zoran Kokot, Predrag Papaz i golman Ratko Dujković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC