• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosanović: Sve sam prepustio menadžeru

Štoper poljske Krakovije rekao za "Večernje novosti" da nikada nije bio ni na jednoj utakmici Crvene zvezde ili Partizana.

 Kosanović: Sve sam prepustio menadžeru Izvor: MONDO

Miloš Kosanović (22) otišao je u inostranstvo jedva punoljetan, iz apatinske Mladosti, a mogao bi da se vrati u Srbiju na "velika vrata", u jedan od dva najveća domaća kluba.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković zvao ga je nekoliko puta u mladu reprezentaciju Srbije, pa o njihovom odnosu nema potrebe trošiti riječi, ali nije ravnodušan ni Partizan.

"Pozvao me sportski direktor Ljubiša Tumbaković i prenio da se interesuju za moje usluge. To naravno prija, ali sam sve prepustio svom menadžeru Vaskoviću, ja se za sada držim po strani", izjavio je Kosanović za "Večernje novosti".

Iako ističe da "u Zvezdi ima puno drugova", kaže da bi i crveno-bijeli i crno-bijeli dres za njega predstavljali izazov.

Tako, za promjenu, imamo igrača koji po eventualnom potpisivanju ugovora neće izjaviti kako mu se "ostvario dječački san"!

"Nikada u životu nisam bio na nekoj utakmici Partizana i Zvezde, niti na derbiju, tako da taj vid opredjeljivanja za mene ne važi. Normalno je da mi godi što se i jedni i drugi interesuju, a konačan odgovor ću dati u dogovoru sa menadžerom", jasan je Kosanović.

On je od ljeta 2010. član poljske Krakovije, koja je raspoložena da ga proda ove zime.

U Zvezdi se tokom čitave jeseni priča o potrebi za još jednim kvalitetnim štoperom, dok će Partizanu pojačanje biti neophodno, ako ode Ivan Ivanov, kao što je, navodno, izrazio želju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC