• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Žižović i Stupar ostaju

Mladen Žižović i Milan Stupar sigurno će i na proljeće nositi dres banjalučkog Borca. Klub ne pušta Asmira Avdukića u Iran, potraga za napadačem…

 BORAC: Žižović i Stupar ostaju Izvor: MONDO

Bliži se početak prelaznog roka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine…

Defanzivac Borca Alen Bašić najvjerovatnije će preći u sarajevski Olimpik, ali taj odlazak nimalo ne brine trenera crveno-plavih Slobodana Starčevića jer namjerava na poziciju stopera da postavi Borisa Raspudića, a uz desnu aut-liniju igraće Stupar, za koga se spekulisalo da bi mogao da napusti Gradski stadion.

"Raspudić i Vule Trivunović biće sjajan stoperski tandem, sigurno jedan od najjačih u ligi. Uz desnu aut-liniju imamo rješenje sa Stuparom, koji je imao problema sa povredama. Sad se oporavio i uz kvalitetne pripreme biće spreman na proljeće", izjavio je Starčević za banjalučki "EuroBlic".

Dileme više nema ni kad je riječ o Mladenu Žižoviću odnosno Nikoli Vasiljeviću.

"Razgovarao sam sa Žižovićem i smatram da može mnogo da pomogne Borcu. Imao je problema sa povredama zbog kojih je propustio veći dio polusezone, ali sada je sve u redu. Kad odradi pripreme, biće onaj stari kakvog ga pamtimo. Isti slučaj je sa Vasiljevićem, koji će biti dobro rješenje za lijevu aut-liniju sa kapitenom Draškom Žarićem".


Odbrana je dakle kompletirana, ali ono što je prethodne jeseni najviše mučilo Banjalučene bila je neefikasnost, pa je jasno da najtrofejnijem klubu iz Republike Srpske nedostaje kvaliteten napadač.

"Nama je realizacija veliki problem u posljednje vrijeme. Nisam zadovoljan učinkom napadača, osim Joce Stokića, koji je pokazao da se na njega mora ozbiljno računati. Ne treba nam igrač koji će stasavati uz Borac, već neko pravo pojačanje. Moramo da ga pronađemo, ako želimo da pobjeđujemo na proljeće", zaključio je šef struke Borca.

To praktično znači da u ekipi neće biti mjesta za Slavišu Dugića, koji nije opravdao očekivanja, ali moguće je da ostane na Gradskom stadionu jer ima važeći ugovor.

AVDUKIĆ NE IDE U IRAN

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Avdukić bio je na korak do povratka u iranski Persepolis, ali banjalučki klub nije bio zadovoljan visinom obeštećenja.

"Imao sam ugovor na stolu, trebalo je da otputujem u Iran, ali je sve propalo jer Borac nije bio zadovoljan odštetom. Obzirom da imam ugovor sa banjalučkim klubom, raspakovao sam kofere i sad čekam početak priprema", rekao je Avdukić.

Borac je jesenji dio sezone okončao na sedmom mjestu sa 24 osvojena boda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC