• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA pokrenula novu istragu zbog Kruševca

Evropska fudbalska unija žalila se na odluku Disciplinske komisije i pokrenula novu istragu za incidente na meču U-21 timovi Srbije i Engleske.

 UEFA pokrenula novu istragu zbog Kruševca Izvor: MONDO

Nezavisna Disciplinska komisija donijela je sredinom decembra odluku o kaznama za incidente tokom i poslije utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske, igrane 16. oktobra u Kruševcu, međutim, čelnici evropske "kuće fudbala" nisu zadovoljni, pa su uložili žalbu.

U srijedu je saopšteno da je disciplinski inspektor UEFA pokrenuo novu istragu i podnio žalbu Apelacionoj komisiji. FS Srbije i FS Engleske imaju novi rok za žalbe do 8. januara 2013.

Po prvim odlukama FS Srbije je kažnjen sa 80.000 evra, mlada srpska reprezentacija sa utakmicom igranja pred praznim tribinam, a kondicioni trener Andreja Milutinović, trener golmana Predrag Katić i fudbaleri Aleksandar Pantić, Goran Čaušić, Nikola Ninković, Filip Malbašić i Ognjen Mudrunski suspenzijama.

Suspendovani su i engleski igrači Stiven Kolker i Tomas Ins.

Fudbalski savez Engleske oštro je kritikovao prvobitnu odluku Disciplinske komisije, smatrajući da su kazne Srbiji previše blage.

Mlada reprezentacija Srbije u oktobru nije uspjela da se plasira na Evropsko prvenstvo u Izrealu 2013. godine, pošto je u revanšu izgubila od Engleske sa 1:0, a na kraju meča došlo je do sukoba igrača i pojedinih članova stručnih štabova obje selekcije. Englezi su domaćina, takođe, optužili za rasizam.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC