• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Napad na kup, mlade snage naprijed

U nastupajućoj godini FK Vojvodina počinje proslavu vijeka postojanja. Nije potrebno naglašavati šta je želja "lala".

 VOŠA: Napad na kup, mlade snage naprijed Izvor: MONDO

Vojvodina u 2013. godini želi da osvoji trofej u Kupu Srbije. To je takmičarski cilj, prioritet, ambicija.

Ta novogodišnja želja izrečena je u srijedu uveče na koktelu priređenom u hotelu "Park", u čijem je lobiju dominirao "ledeni" pehar kupa.

Na svečanosti je rečeno i da će prioritet u narednom periodu biti oslanjanje na snage iz sopstvenih redova, odnosno Omladinske škole, čija generacija suvereno vlada u Srbiji.

U tom cilju, Vojvodina renovira svoj sportski centar "Vujadin Boškov", kako bi talentovani fudbaleri imali što bolje uslove za razvoj.

U odnosu na jesenji dio sezone u Superligi Srbije, Vojvodina će igrati u promijenjenom sastavu. Iz tima su već otišli Milan Bojović, Almami Moreira, Danijel Mojsov je na izlaznim vratima, a moguće je da će još neki igrači napustiti novosadski klub (Miroslav Vulićević, Vladan Pavlović, Branislav Trajković...).



U međuvremenu, potpisan je profesionalni ugovor sa članom omladinske ekipe i aktuelnim U-18 reprezentativcem Srbije, Sergejom Milinković-Savićem (rođen 1995. godine), koji je po vokaciji ofanzivni vezista. Dakle, još jedan talentovani fudbaler će, vjerovatno, dobiti šansu u nastavku sezone i pridružiti se Marku Poletanoviću, Milošu Deletiću, Nemanji Radoji, Nebojši Kosoviću...

POGLEDAJTE PRILOG TV VOJVODINA

Predsjednik Vojvodine Ratko Butorović svima je poželio uspješnu 2013. godinu, uz poklič: "Budite Novosađani - navijajte za Vojvodinu".

"Poštovane dame i gospodo, dragi navijači, ono što ću poželjeti da se dogodi meni i mojoj porodici u novoj godini - želim i svima vama. Uživam u ovom trenutku jer vidim da nas je svakim danom sve više. Budite Novosađani - navijajte za Vojvodinu", rekao je prvi čovjek "lala".

PRILOG SOS KANALA

(MONDO - foto: FK Vojvodina)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC