• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanov: Čekam ljeto za pravi transfer

Reprezentativac Bugarske na svečanosti u Sofiji rekao novinarima da trenutno razmišlja samo o Partizanu.

 Ivanov: Čekam ljeto za pravi transfer  Izvor: MONDO

Ivan Ivanov proglašen je drugim najboljim bugarskim fudbalerom u 2012, što je bila prilika da sa predstavnicima tamošnjih medija popriča o godini za nama, kao i planovima za iduću.

Iako je fudbalska javnost u Srbiji odavno pripremljena za njegov odlazak, bugarski štoper je u Sofiji "okrenuo ploču" u odnosu na opredeljenje koje mu je pripisivano po završetku jesenjeg dijela sezone.

"Ne želim da idem, u glavi mi je samo Partizan. Najbolji transferi se prave u ljetnjem prelaznom roku, ali ako sada stigne dobra ponuda, procijeniću u dogovoru sa klubom šta je najbolje za mene", rekao je Ivanov, a prenosi "Sportski žurnal".

On je naglasio da prelazak u veći klub jeste cilj koji postavlja pred sebe u 2013, ali tek u junu.

Ivanov je priznanjem u Bugarskoj upotpunio odličan utisak, pošto su ga posjetioci zvaničnog sajta prethodno izabrali za najboljeg igrača Partizana.

"Uživam u priznanju Grobara, posebno ako se zna kako u Srbiji gledaju na Bugare. Navijači su možda mislili da ću biti još jedno razočaranje iz inostranstva, pa mi je i zbog toga drago što sam pokazao klasu".

Najbolji igrač Bugarske - najmlađi u istoriji - jeste dvadesetogodišnji "vezista" Liteksa Georgi Milanov (trenira ga Hristo Stoičkov), dok je treće mjesto pripalo Stanislavu Manolevu iz PSV Ajndhovena.

Partizan, prema pisanju beogradske sportske štampe, želi da angažuje mladog reprezentativca Miloša Kosanovića iz poljske Krakovije, kako bi imao spremnu zamjenu za slučaju odlaska Ivanova.

Ipak, u Humskoj 1 za sada nije ugovoren nijedan transfer, kako u klub, tako ni iz njega, a poslije ove izjave Bugarina izgleda da bi i na proljeće mogao da bude aktuelan tandem Ivanov - Ostojić, koji je iznio najveći dio tereta tokom jeseni.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC