• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Arsenal - Njukasl 7:3

Da ste trener ekipe koja u dvije utakmice za tri dana postigne šest pogodaka, a primi 11, da li bi imali problem da locirate očigledan problem?

 PREMIJER: Arsenal - Njukasl 7:3 Izvor: MONDO

Kada bi povrh toga konstatovali da su te dvije utakmice gostovanja Mančester junajtedu (3:4) i Arsenalu - sigurno bi bili ljuti i nervozni.

Tako se u subotu uveče osjeća i trener Njukasla Alan Pardju.

Uzalud je vikao "NO MORE GOALS!" svojim defanzivcima u 69. minutu meča sa Arsenalom. Tada je na semaforu pisalo 3:3. Dvadesetak minuta kasnije sijalo je: 7:3!

Fudbaleri Arsenala razbili su dekoncentrisane i često neozbiljne goste sa sjevera zemlje, golovima Tea Volkota (tri), Olivijea Žirua (dva) i po jednim Lukasa Podolskog i Aleksa Okslejd Čemberlejna.

"Tobdžije" su tako uspjele da ostvare i četvrti uzastopni trijumf u prvenstvu, pa sa probuđenim optimizmom dočekuju nastavak borbe za plasman među prve četiri ekipe Premijer lige.

Uz informaciju o pobjedniku meča nije zgoreg ni istači da je tokom "run & gun" fudbalske utakmice na stadionu Emirati oboren i rekord takmičenja u broju golova u jednoj kalendarskoj godini.

Dakle, i zvanično - nikad nismo gledali efikasnije premijerligaše nego u 2012. godini.

Pogotke za goste postigli su Džek Vilšir (autogol), Demba Ba i Silvan Marvo. Međutim, sve što su uradili poništio je fenomenalni Teo Volkot, sa tri gola i dvije asistencije.

Najprije je doveo svoj tim u vođstvo (1:0) iskoristivši zicer situaciju poslije kontre. Potom je zakucao loptu u vrh mreže za 4:3, da bi u finišu atraktivno lobovao Tima Krula za konačnih 7:3.

"Tim je pokazao ogroman kvalitet i samopouzdanje. Veče je bilo odlično za navijače i bilo je sjajno biti dio svega toga...", rekao je Volkot poslije utakmice i iskoristio priliku da pošalje poruku treneru Arsenu Vengeru.

"Govorio sam prethodnih nekoliko nedjelja da hoću da igram u napadu i pokazujem treneru šta mogu. Vjerujem da ću biti napadač, čija je uloga da koristi prilike kada uđe u njih".

Priznao je da je srećan, ali nije dozvolio adrenalinu da prozbori kroz njega. Zato nije htio da javno priča o svom (ne)ostanku na Emiratima.

"Nastaviću da igram fudbal. Pregovori (o novom ugovoru, prim. aut) još traju i siguran sam da će neko rješenje biti pronađeno", dodao je Volkot.

Ostale rezultate 20. kola pročitajte OVDJE, a kako je Edinu Džeki "ukraden" het-trik OVDJE.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC