• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Stojadinoviću podrška za dalje poteze

Upravni odbor crveno-bijelih održao drugu sjednicu u novom sazivu. Na klupskom sajtu objavljeno samo šturo saopštenje.

 ZVEZDA: Stojadinoviću podrška za dalje poteze Izvor: MONDO

Jedini zanimljiv podatak za širu "zvezdašku" javnost je to što je sportski direktor Zoran Stojadinović "prenio Upravnom odboru informacije u vezi sa aktivnostima u prelaznom roku i dobio podršku za dalje poteze, o kojima će javnost biti blagovremeno obavještavana".

Stojadinović je prethodnih dana boravio u inostranstvu, konkretno na Pirinejskom poluostrvu, nakon čega je za konkretne poteze zatražio saglasnost klupskog rukovodstva.

Kao što je poznato, u Zvezdi je nedavno uspostavljen princip da se odluke o dolascima i odlascima fudbalera donose jednoglasno, pošto stanje na klupskom računu jednostavno ne dozvoljava nekontrolisanu kupovinu.

Kroz sportsku štampu su se prethodnih dana "provlačila" imena nekoliko stranih igrača, kao i članova Olimpijakosa Aleksandra Kataija i Petra Grbića, koji su jesen proveli na pozajmicama u Vojvodini, odnosno OFK Beogradu.

Ostaje da se vidi šta će Zvezda uspeti i da uradi, jer je nedavno bilo sličnih licitiranja oko imena novog šefa stručnog štaba, pa je na kraju Aleksandar Janković zadržao svoju poziciju.

Podsjetimo da na "Marakani" imaju višak igrača pod ugovorima, da od 1. decembra i poslednjeg kola jesenje polusezone nije ugovoren nijedan transfer, tako da bi na prozivci 9. januara moglo da se pojavi okruglo 40 fudbalera - bez eventualnih pojačanja!

UO crveno-bijelih, kojim predsedava Dragan Džajić, usvojio je odluke Odbora za hitna pitanja, održanog 26. decembra, usvojen je i plan priprema prvog tima u zimskoj pauzi, kao i informacija o razgovorima sa menadžerima, agencijama i ostalim poveriocima, a u vezi prethodne i buduće saradnje.

UO usvojio je i izvještaje o finansijskoj, kao i imovinsko-pravnoj situaciji u FK Crvena zvezda, objavljeno je na zvaničnom sajtu.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC