• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boateng: Opet bih otišao sa terena

Prvotimac Milana u ekskluzivnom intervjuu za Si-En-En najavio da će ponovo napustiti igralište ako čuje rasističke uvrede sa tribina.

 Boateng: Opet bih otišao sa terena  Izvor: MONDO

Slučaj fudbalera Kevina Prinsa Boatenga i rasisističkih uvreda koje je trpio "prodrmao" je čitav svijet.

Njegov odlazak sa terena u 26. minutu prijateljske utakmice zbog vrijeđanja na rasnoj osnovi izazvao je pozitivne kritike sa svih kontinenata.

U petak su reagovali predsjednik Milana kluba Silvio Berluskoni i američki režiser Kventin Tarantino, a reprezentativac Gane najavio je u intervjuu američkoj TV mreži Si-En-En da bi opet učinio isto.

"Nije me briga da li je u pitanju prijateljska, prvenstvena ili utakmica Lige šampiona. Opet bih napustio teren", rekao je momak rođen u Njemačkoj, a igra za reprezentaciju Gane.

U znak protesta zbog majmunskih pokliča tokom utakmice Pro Patrije i Milana skinuo je dres u 26. minutu i otišao u svlačionicu.

"Tužan sam i bijesan što sam ja bio taj koji je morao to da učini. Svi ljudi koji me podržavaju učinli bi to i da smo igrali veliku utakmicu. Igrači kao što su Rio Ferdinand i Patrik Vijeira rekli su da su uz mene i zahvaljujem im", dodao je on.


Talentovani fudbaler otkrio je da je tokom sporne utakmice tri puta rekao sudiji da je vrijeđan na rasnoj osnovi.

"Rekao sam mu: 'Neću više igrati ako se to ponovi'. Odgovorio mi je: 'Ne brini', na šta sam mu rekao da ipak brinem i da to nije baš lijepo... Bio sam ljut i tužan, ali mi se sve skupilo i u jednom trenutku sam rekao da više neću da igram. Mnogo je negativnih emocija u tom trenutku izašlo iz mene...".

"... Začuđen sam što takve stvari još čujemo u 2013. godini. To nije bio prvi put da sam na terenu čuo takve uvrede, ali sada imam 25 godina i dosta mi je".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC