• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard: Junajtedu bih dao i rukom

Uoči nedjeljnog derbija Mančester junajted - Liverpul rastu tenzije. Kapiten Liverpula: "Kad bih dao gol rukom, sigurno ne bih to priznao sudiji".

 Džerard: Junajtedu bih dao i rukom Izvor: MONDO

Na Ostrvu ne postoji veća fudbalska utakmica nego Mančester junajted - Liverpul. I za jedne i za druge nema dileme ko im je najveći rival.

U nedjelju će na Old Trafordu biti odigran novi prvenstveni duel dva velika kluba, u kojem će jedan pokušati da ostane na stazi uspjeha, a drugi da mu pomrsi račune, odnosno da, prije svega, sebi utre put ka osvajanju pozicije koja vodi ka Evropi.

Još je u sjećanju duel od prošle sezone kada je napadač Liverpula Luis Suarez imao verbalni konflikt sa defanzivcem Junajteda Patrisom Evrom, poslije kojeg je Urugvajac optužen za rasizam. Odslužio je Suarez kaznu od osam utakmica neigranja, a kada su se dva tima ponovo susrela na terenu izostalo je rukovanje njih dvojice.

Pred novi derbi, rastu tenzije. Kapiten i ikona Liverpula Stiven Džerard dao je izjavu koja se sigurno neće dopasti puritanskom dijelu engleske javnosti, koji će ga sigurno kritikovati zbog nedostatka osjećaja za fer-plej...

"Da se ne lažemo, da dam gol rukom na Old Trafordu, sigurno bih proslavio gol. Ne bih otrčao do sudija rekao im: 'Znate, ja sam zapravo dao gol rukom'. Šta mislite da bi Vejn Runi uradio u toj situaciji? Uostalom, sjećate se situacije od prije nekoliko godina kada je tadašnji golman Junajteda Roj Kerol vidio da mu je lopta prešla gol-liniju protiv Totenhema, ali je ćutao. Nešto nisam vidio da su Kerol i Ferguson tada trčali prema sudiji i rekli mu da priznaju gol Totenhemu", rekao je Džerard.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC