• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Možemo da prestignemo Partizan

As Zvezde rekao po dolasku u Antaliju na zimske pripreme, da prednost crno-bijelih nije nedostižna, i da njegov tim moože da osvoji titulu.

 Lazović: Možemo da prestignemo Partizan Izvor: MONDO

Crvena zvezda otputovala je u Tusku na prvu fazu priprema za proljećni dio Superlige Srbije. Darko Lazović je po dolasku u Antaliju izjavio da su crveno-bijeli spremni da u drugom dijelu šampionata nadoknade minus od šest poena za vodećim Partizanom.

"Očekujem da se u Antaliji dobro spremimo i ispravimo nedostatke u igri koje smo imali u prethodnim utakmicama. Šta je bilo, bilo je, ne treba da se osvrćemo unazad, već da gledamo samo naprijed, odnosno da u nastavak šampionske trke uđemo motivisani i pozitivni. Razlika nije nedostižna i imamo, uvjeren sam potreban kvalitet da je dostignemo i prestignemo", rekao je Lazović za sajt crveno-bijelih.

On je izrazio zadovoljstvo što navijači imaju mnogo povjerenja u njega i obećao da će u proljećnom dijelu sezone biti bolji nego jesenas.

"Drago mi je što navijači vjeruju u mene. Nisam zadovoljan kako sam igrao u prvom dijelu sezone, mislim da mogu mnogo bolje. Tokom priprema imaćemo priliku da se dobro uigramo kroz veliki broj kontrolnih meča", poručio je Lazović.

Optimistički raspoložen po dolasku u Antaliju bio je i lijevi bek Filip Mladenović, koji je naglasio da se titula osvaja na "malim" utakmicama.

"Pokazali smo da velike utakmice za nas nisu problem, ali moramo da budemo maksimalno skoncentrisani na uslovno slabije rivale, jer se u duelima sa njima osvajaju titule. Svi smo bili u lošoj formi, ne znam koga bih mogao da izdvojim i kažem da je bio na visini zadatka u svim susretima, i pojedinačno i kao ekipa možemo mnogo bolje. Igraćemo tokom priprema svaka dva-tri dana utakmice kroz koje ćemo siguran sam podizati formu", poručio je Mladenović.

Crveno-bijeli će u Antaliji boraviti do 28. januara.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC