• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Prozivka bez pojačanja

Prvog dana Nove godine po julijanskom kalendaru motore je upalio i srpski šampion sa namjerom da šesti put zaredom postane prvak.

 PARTIZAN: Prozivka bez pojačanja Izvor: MONDO

U odbranu šest bodova prednosti nad Crvene zvezde trener Partizana Vladimir Vermezović će krenuti sa izmijenjenim timom, u kojem za sada, nema pojačanja.

Na prozivci su se pojavili pojedini igrači za koje se još ne zna da li će ostati u klubu, poput Mede Kamare i Vojislava Stankovića.

Klub su napustili Goran Lovre, Stefan Šćepović, Sreten Sretenović, Nemanja Tomić, dok je Zvonimir Vukiću istekao ugovor, a Radiša Ilić je prekomandovan na mjesto trenera golmana. Eduardo Pašeko je blizu povratka u svoj stari klub Sao Kaetano.

Poželivši igračima srećnu Novu godinu i mnogo zdravlja predsjednik Partizana Dragan Đurić rekao im je da im veći motiv od šest uzastopnih titula nije potreban.

Poslije kraćeg govora Đurić je igračima rekao:

"Sad je vrijeme da izađete na teren, da trener Vermezović vidi da li ste i koliko cirkali za vrijeme ovih praznika".

On je rekao da je situacija ista kao u ovo vrijeme prošle godine ili prošlih godina.

"Imamo iste želje i isti motiv, a to je da ponovo slavimo u maju. Pred nama je period koji će biti težak, ali s obzirom na kvalitet koji imamo uvjeren sam da ćemo uspjeti. Prošle godine osvojili smo petu titulu, na putu smo da osvojimo šestu. Samo se plašim toga da ako ne budete shvatili ozbiljno svoj zadatak da može da bude problema. Ali, očekujem od vas da zapnete ovdje tri-četiri mjeseca i da se ponovo radujemo", rekao je Đurić.

Na kraju kratkog govora, Đurić je uručio plaketu Saši Iliću, koji je odigrao 600 mečeva u crno-bijelom dresu, rekavši da je njegov doprinos Partizanu nemjerljiv.

"Moca Vukotić je odigrao 791 utakmicu, a Saša je odigrao 600. Da nije odlazio u inostranstvo vjerujem da bi premašio Mocu. Zato mislim da je ovo rekord nad rekordima. Hvala ti, Sale", rekao je Đurić, uručivši plaketu kapitenu crno-bijelih, dok su mu ostali saigrači aplaudirali.

(P. V. - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC