• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović: Idem, ali ne u Apolon

Fudbaler Crvene zvezde, za kojeg se saznalo da je već pola godine igrač Apolona, kaže da nije znao za transfer u kiparski klub.

 Maksimović: Idem, ali ne u Apolon Izvor: MONDO

Upravni odbor Crvene zvezde u subotu je saopštio da je štoper Nikola Maksimović još od 17. septembra 2012. godine prodat Apolonu iz Limasola.

Takva informacija zadesila je mnoge, a među njima i samog fudbalera, za kojeg se još od proljetos pretpostavljalo da će ove zime napustiti klub, pošto se tada pojavila informacija da je prodat menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija za novac kojim je plaćena UEFA licenca za sezonu 2012/2013.

Mladi fudbaler je kazao da ni sam nije znao za prodaju Kipranima.

"Nisam bio upoznat sa ovim transferom i informaciju sam dobio poslije završetka jesenje sezone. Mene, ipak, interesuje na koju ću stranu poslije Zvezde i to mi je bila jedina tema razgovora sa menadžmentom tokom pauze. Sigurno neću u Apolon, a najavili su mi da se polako privodi kraju posao sa klubom iz drugog dijela Evrope. Tokom ove nedjelje nadam se konkretnim potezima", kazao je Maksimović listu "Sport".

Maksimović je poslije ovog iznenađujućeg saznanja precrtan sa spiska putnika na pripreme u Antaliji.

"Imao sam lijepe trenutke i korektnu saradnju u Zvezdi. Klub je dozvolio da radim do odlaska, a bio sam spreman da angažujem i privatnog trenera. Želim da rastanak bude pravi i svakako da zajednički posao donese svima plus. Nikada se nisam miješao u poteze Uprave, već me je zanimalo da poslije epizode u velikom klubu nastavim dalji uspon", istakao je 21-godišnji fudbaler, koji je u Zvezdu došao prošle zime zajedno sa napadačem Filipom Kasalicom.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC