• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiprani "glume" Hrvate

Pred kvalifikacionu utakmicu u Zagrebu protiv Hrvatske 22. marta, Srbija će imati test protiv Kipra 6. februara.

 Kiprani "glume" Hrvate Izvor: MONDO

Još 60-ak dana ostalo je do "utakmice nad utakmicama", do megdana Hrvatske i Srbije u Zagrebu u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine.

Do tada ima još vremena, mada se svakim danom lagano dižu tenzije. Pred meč sa Hrvatskom, Srbija će imati "generalku" protiv Kipra, 6. februara.

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je dogovoren prijateljski susret na stadionu GSP u Nikoziji (termin 18 časova po srednjeevropskom vremenu).

To će biti prva utakmica "orlova" u novoj godini i ujedno jedino okupljanje pred kvalifikacione mečeve protiv Hrvatske (22. marta) i Škotske (26. marta) u Novom Sadu.

Selektor srpskog tima Siniša Mihajlović mnogo puta do sada pričao je na temu utakmice sa Hrvatskom. U novogodišnjem intervjuu za MONDO rekao je da i dalje vjeruje u plasman u Brazil, ali i da na meč sa Hrvatskom gleda isključivo kao priliku da se osvoje tri boda.

"Šta će nam vrijediti pobjeda u Zagrebu ako ne uspijemo da se kvalifikujemo!? Ta pobjeda može da bude značajna, jer bismo se njome vratili u trku za plasman. Ja na nju gledam kao na utakmicu koja donosi tri boda. Iskren da bude, više bih volio da izgubim od Hrvata, a da odem na Mundijal, nego obrnuto", rekao je Mihajlović.

Više puta Mihajlović je rekao i da će ići u Zagreb da pobijedi i da je to njegova jasna filozofija.

On je najavio da bi mogao da proba neke nove igrače u timu, prije svih Nikolu Đurđića, koji je sada član njemačkog Grojter Firta.

Problem bi mogla da bude povreda prvog golmana Željka Brkića, a upitan da li možda razmišlja o povratku Vladimira Stojkovića, koji se oporavio od povrede ramena, Mihajlović je odgovorio:

"Sve je u opticaju, vidjećemo...".

Srpski "Englezi" - Bane Ivanović, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov - nemaju problem takmičarskog ritma, jer ga nisu prekidali. Srpski "Italijani" su nedavno nastavili prvenstvo, srpski "Nijemci" su još na pripremama, pauza je i u srpskom prvenstvu...

Utakmica protiv Kipra biće dobra prilika za mnoge da vide u kakvoj su snazi, a selektoru da otkloni dileme (ako ih ima) pred gostovanje u Zagrebu.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC