• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajković vidio svog idola u Turskoj

Prosinečki iskoristio priliku da posjeti fudbalere Crvene zvezde na pripremama u Turskoj. "Kad sam već tu, a gdje ću nego da vidim svoju Zvezdu".

  Bajković vidio svog idola u Turskoj  Izvor: MONDO

Robert Prosinečki je zauvijek Zvezdin, a Zvezda je zauvijek njegova.

Nije uspio da kao trener crveno-bijelih osvoji titulu prvaka Srbije, na kraju je morao i da napusti Ljutice Bogdana, ali veza njega i Zvezde je neraskidiva.

Otišao je Prosinečki iz Zvezde u turski Kajzeri, a kako je to već postao običaj, crveno-bijeli u ovo vrijeme godine obično odu u Tursku, na pripreme. A na pripremama u Antaliji i Prosinečki sa svojom ekipom, koja uskoro nastavlja svoje prvenstvo.

"Tu sam na mini pripremama, za vikend mi se nastavlja prvenstvo. Gostujemo. Pravo ćemo odavdje na utakmicu. Kad sam već tu a, gdje ću nego do svoje Zvezde. Da vidim igrače sa kojima sam radio, saradnike i sigurno da je lijepo vidjeti sve te ljude", rekao je Prosinečki za "Sport network".

Doskorašnjem šefu su odmah dotrčali da se jave Boban Bajković, koji je svojevremeno rekao da će istetovirati lik Prosinečkog na svom tijelu, potom Srđan Mijailović, Miloš Dimitrijević i drugi igrači...

Hrvatski trener je otkrio i da prati sva dešavanja u Crvenoj zvezdi.

"Pa, glupo je i da pričam o tome da li pratim Zvezdu. To već zvuči kao neka fraza. Uvijek je lijepo da dođem i vidim svoje igrače sa kojima sam radio 20 mjeseci... Normalno da pratim svaku istuaciju koja se dešava u klubu, pratim sve utakmice, ako ne igra Kajzeri u to vrijeme... Čuo sam već da ljudi prate rezultate kluba koji vodim. Drago mi je zbog toga", kaže Prosinečki.

O Kajzeriju kaže da je klub imao ambiciju da se bori za vrh tabele, ali da je krenulo loše...

"Klub je stabilan, imamo dobru ekipu, sa dosta kvalitetnih stranaca i reprezentativaca. Ja volim da igram otvoreno i dominiram, siguran sam da ćemo u nastavku imati i više sreće i da ćemo ići prema gore", rekao je hrvatski trener.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC