• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Svi smo tužni...

Iako mnogi vjeruju da je svima u Mančester Sitiju laknulo poslije transfera Balotelija u Milan, menadžer "građana" Roberto Manćini kaže drugačije.

  Manćini: Svi smo tužni...  Izvor: MONDO

Mario Baloteli ostavio je neizbrisiv trag u Mančester Sitiju za dve i po godine, koliko je nosio dres ovog engleskog kluba prešavši iz Intera iz Milana.

U utorak se za 20 miliona evra vratio u Italiju, u Milano, ali u redove Interovog najvećeg rivala - Milana!

Mnogi su mislili da su u Sitiju jedva dočekali da vide leđa talentovanom, ali nadobudnom fudbaleru koji je u Engleskoj bio popularniji po problemima koje je pravio nego povremeno sjajnim igrama u svijetlo plavom dresu. Ipak, njegov menadžer, mentor i "fudbalski otac" Roberto Manćini kaže drugačije.

"Svi smo tužni što je otišao. Mario je sa nama osvojio Premijer ligu i FA kup za dve sezone i zbog toga bi ga trebalo pamtiti po dobrom. On je fantastičan igrač i mislim da je ovaj transfer prilika za njega da se u Italiji razvije u jednog od najboljih na svijetu. Dobro je što će biti blizu porodice i što će igrati za veliki tim, kakav je Milan", rekao je Manćini i dodao:

"Razgovarali smo. U klubu su me pitali šta je najbolje i za mene, kao menadžera, a i za njega, kao igrača. Mislim da je Mario želio ovo. Poslije tri godine u Engleskoj, dobro je što se vraća kući. Mi svi volimo Marija i zaslužio je ovu šansu. Za mene je Mario bio kao sin, kao jedno od moje djece. Dao sam mu šansu u Interu kada je imao 17 godina. Može vas nekad iznervirati, ali na kraju svega, on je dobar momak. Investirao sam ogromno vrijeme u sve igrače, ali u njega ipak malo više".

Manćini je opisao atmosferu u ekipi kada je Baloteli napustio hotel, nakon što je došao da se pozdravi sa svima.

"Kada je izašao iz hotela svi su bili tužni. Igrači su pričali kako će im Mario nedostajati... Živio je sa nama dugo. 'Zbogom' je bilo emotivno, ali to je normalno u fudbalu. Kada kažem da ga volimo svi, to je zaista tako", rekao je Manćini, koji je dodao i da će možda potražiti novog napadača.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC