• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka i Kojić u Partizanu!

"Sportski žurnal" piše da će tandem napadača Rada u četvrtak i zvanično postati crno-bijeli.

 Luka i Kojić u Partizanu!  Izvor: MONDO

Udarne igle Radovog napada sele se u Humsku 1!

Kako saznaje "Sportski žurnal", finansijer Rada Ranko Stojić i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković u četvrtak će obaviti završnu rundu pregovora, nakon čega bi Predrag Luka (24) i mladi reprezentativac Nemanja Kojić (23) trebalo da potpišu ugovore sa šampionom Srbije.

Ukupno obeštećenje, piše "Žurnal", iznosiće pola miliona evra, a sigurno je da će "građevinarima" pripasti i neki procenat od naredne prodaje ove dvojice napadača.

Ako sve bude u redu, trener Vladimir Vermezović imaće ih na raspolaganju u Antaliji već u petak.

Rad je u jesenjem dijelu sezone zauzeo peto mjesto, a Kojić (pet) i Luka (četiri) postigli su tačno polovinu od ukupnog broja pogodaka superligaša sa Banjice.

Luka je rođen u Požarevcu i u Rad je stigao iz Mladog radnika, dok je Kojić doveden iz Loznice još kao trinaestogodišnjak.

Njihovim eventualnim transferima će se broj odlazaka iz Rada ove zime popeti na šest. Mitrović je sada član Mersina, Čaušić i Mrkela su u Eskišehiru, a Branislav Jovanović u Izraelu.

Sve to ne brine Ranka Stojića, koji tvrdi da u sopstvenom pogonu postoje adekvatne zamjene.

"Otišlo je dosta igrača koji su bili standardni prvotimci, a nadam se da će otići još jedan ili dvojica, jer moramo da stabilizujemo finansije. To radimo da bi momci koji će ostati i članovi stručnog štaba mogli na miru da rade. Koliko god da ih ode, dolaze neki novi klinci, koji imaju još više talenta i to pokazuju svakodnevno. Vidjećete vrlo brzo da Rad ima talenata više nego ikad", rekao je Stojić prije nekoliko dana.

Partizanovo jedino pojačanje do sada je Brazilac Eliomar Silva, iz Javora, dok će njegov zemljak iz Gvatemale, Leandrinjo, u najnovijem obrtu ostati samo jedna od mnogobrojnih "kombinacija" prelaznog roka.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC