• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fulam vam predstavlja...

...Emanuelsona i Manoleva. Zaad. Šta ako Maksimović bude odbijen za radnu dozvolu? Klub će imati pravo žalbe i onda će se odlučivati naknadno.

 Fulam vam predstavlja... Izvor: MONDO

Nekoliko sati prije završetka prelaznog roka u Engleskoj, Fulam je predstavio dvojicu novih igrača.

Za sada.

"Hvala nam na interesovanju, ali politika kluba je takva da se ne komentarišu medijske spekulacije dok određeni transfer ne postane zvaničan. Tada ćemo se oglasiti na našem zvaničnom portalu", izjavio je za MONDO ranije u četvrtak, posljednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj, portparol Fulama Karmelo Misfud.

Da je zaista tako, moglo se zaključiti na Fulamovom sajtu gdje je prvo u četvrtak predstavljen Brazilac Urbi Emanuelson (26, lijevi bek, lijevo krilo), koji je doveden na pozajmicu iz Milana, a potom uveče i Bugarin Stanislav Manolev (29, desni bek), koji je pozajmljen od PSV Ajndhovena.

U oba slučaja Fulam je zadržao pravo preče kupovine na ljeto, ukoliko na "Krejven Kotidžu" budu zadovoljni učinkom svojih pojačanja.

A, Nikola Maksimović (21)?

Njega i dalje nema na portalu londonskog kluba, iz prostog razloga što je "zapelo" oko dobijanja radne dozvole. I to nije situacija koja mora da bude završena do kraja prelaznog roka.

Naime, Fulam, nakon što je Maksimović prošao ljekarske preglede i pristao na uslove saradnje, može da uputi zahtjev da se Srbinu odobri radna dozvola, a ako taj zahtjev bude odbijen, klub ima pravo žalbe i potom bi rok za konačnu odluku mogao da uslijedi tek za nedjelju, do dvije.

To znači i da, ukoliko do četvrtka, 31. januara u ponoć, Maksimović ne bude predstavljen na "Kotidžu", vrata Premijer lige neće biti definitivno zatvorena za njega.

Fudbalska asocijacija Engleske i ranije pravila izuzetke, ali ne baš često. Maksimoviću u prilog ne ide to što je odigrao samo četiri meča za "orlove" kod Siniše Mihajlovića, a potrebno je 75 odsto nastupa za nacionalni tim u periodu od dvije godine. Ipak, njegov adut mogu da budu godine, jer ima 21, a nije realno da sa 19 i 20 bude standardan u nacionalnom timu.

Takođe, od dolaska novog selektora Srbije Siniše Mihajlovića, Maksimović je bio gotovo na svakom okupljanju "orlova", a zabilježio je četiri od devet mečeva "orlova" pod Mihinim vođstvom.

Ko zna, možda se do ponoći po engleskom, a 1 čas po ponoći po našem vremenu, slika Nikole Maksimovića sa dresom Fulama i pojavi na zvaničnom klupskom portalu.

Sa Falijem Ramadanijem nikad se ne zna...

(N. J. - MONDO, foto: fulhamfc.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC