• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Gavranović obećao pomoć

Gradonačelnik Banjaluke izjavio da će po ubrzanom postupku FK Borac dobiti od grada novac planiran budžetom za 2013. godinu.

 BORAC: Gavranović obećao pomoć Izvor: MONDO

Slobodan Gavranović je razgovarao s čelnicima banjalučkog kluba, kojem je račun u blokadi zbog duga FK Džaja od oko 800.000 KM, i obećao pomoć kako bi se stabilizovao klub sa Gradskog stadiona.

"Gradska uprava je spremna da, ako je to pomoć klubu, isplati novac koji je planiran budžetom u što skorijem roku. Međutim, odluka je na rukovodstvu Borca i oni treba da razmišljaju da je to novac namijenjen za cijelu godinu",
rekao je gradonačelnik Banjaluke, prenosi "EuroBlic".

Osim problema sa računom, fudbaleri crveno-plavih su put na pripreme u Makarsku uslovili isplatom barem jedne plate.

Put u hrvatsko primorje bio je planiran za nedjelju 3. februara, a ako do subote ne dobiju novac, odlazak će vjerovatno biti prolongiran do daljnjeg.

Podsjećamo, igrači Borca su štrajkovali u oktobru prošle godine, a poslije niza obećanja čelnika vratili su se normalnom radu. Rukovodstvo Borca je tada ispunilo obećanje.

Nije baš sve tako crno na Gradskom stadionu jer je u četvrtak dogovorena pozajmica Nemanje Bilbije iz novosadske Vojvodine, a kako sada stvari stoje, čim bude odblokiran račun, paraf barem do kraja sezone staviće vezista Darko Maletić.

"Uvjeren sam da ćemo prevazići krizu i da će Maletić uskoro da potpiše za Borac. Njegov kvalitet i iskustvo sigurno bi bili od velike pomoći našem timu", izjavio je direktor kluba Radmilo Šipovac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC