• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Nova pobeda Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine slavili i u drugom kontrolnom meču u Antaliji.

 PRIPREME: Nova pobeda Vojvodine Izvor: MONDO

Poslije Krila Sovjetov, Novosađani pobijedili trećeplasirani tim poljskog prvenstva - Poloniju iz Varšave.

Iako oslabljeni neigranjem odsutnih reprezentativaca Branislava Trajkovića (A selekcija Srbije), Bojana Nastića i Marka Poletanovića (mlada selekcija Srbije), kao i nedovoljno oporavljenih Đorđa Jokića i Milana Sprema, fudbaleri Vojvodine uspjeli su da u srijedu savladaju Poloniju iz Varšave sa 3:2.

Dvostruki strijelac za novosadske crveno-bijele bio je Aleksandar Katai, u 11. i 53. minutu iz penala, a pogodak je postigao i Abubakar Oumaru u 17. Golove za poljski tim dali su Adam Pazio u 4. i golman Sebastian Pržirovski u 83. minutu iz penala.

Posebno interesantan bio je vodeći gol Poljaka: prvi šut Pazija odbranio je Supić, ali se u tom trenutku začula sudijska pištaljka, pa su odbrambeni fudbaleri Vojvodine stali. Ispostavilo se da je zvuk došao sa susjednog terena, gdje se igrala druga utakmica, a Pazio je to iskoristio i iz drugog pokušaja pogodio mrežu.

Na 1:1 izjednačio je Katai poslije prodora Pavlovića i centaršuta sa lijeve strane, dok je prednost Novosađanima donio Oumaru koji je bio najspretniji poslije snažnog šuta Srbobranca sa ivice šesnaesterca i odbijene lopte protivničkog golmana.

Penal za Vojvodinu početkom drugog poluvremena dosuđen je poslije faula nad Oumaruom, a precizan je bio Katai. Na suprotnoj strani, realizator najstrože kazne bio je golman Pržirovski.

VOJVODINA: Supić, Vulićević (Spremo), Pavlović (Smiljanić), Petrić, Đurić, Ađuru (Sekulić), Radoja (Mitošević), Kosović (Ilić), Alivodić (Gaćinović), Abubakar (Deletić), Katai (Šušnjar).

Novosađani su prošle nedjelje sa ubjedljivih 4:0 savladali Krila Sovjetov, a golove u tom meču postigli su Igor Đurić, Nemanja Radoja i Abubakar dva. Narednu provjeru imaće već u četvrtak, protiv B tima bečkog Rapida.

Dobra forma kamerunskog napadača, ali i cijele ekipe u završnoj fazi priprema sigurno raduju trenera Nebojšu Vignjevića uoči nastavka sezone.

Vojvodina se poslije jesenjeg dijela Superlige Srbije nalazi na četvrtoj poziciji sa devet bodova manje od Partizana, tri od Crvene zvezde, a jednim od Jagodine.

(MONDO, foto: fkvojvodina.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC