• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Realu bijesni: Kome vi to da smo hijene!?

Katalonska televizija TV3 uporedila igrače Ral Madrida sa hijenama zbog pogibeljnih startova na Lionelu Mesiju. Iz Reala najavljuju tužbu.

  U Realu bijesni: Kome vi to da smo hijene!?  Izvor: MONDO

Nove tenzije na relaciji Barselona - Madrid!

Sve zbog video priloga, koji je pripremila i emitovala katalonska televizija TV3, u kojem su igrači Real Madrida prikazani kao hijene koje kidušu na Lionela Mesija, uzburkao je duhove u fudbalskoj Španiji, a u "kraljevskom klubu" su pobjesnili i najavljuju tužbu.

Autori priloga su potencirali grube prekršaje igrača Reala nad fudbalerom Barselone, a sve su "protkali" fotografijama i snimcima hijena. Poslije svakog oštrijeg starta, sljedeća slika je hijena.

Katalonska televizija je, tako, uporedila deanzivca Reala sa Hanibalom Lektorom, glavnim likom u horor filmu "Kad jaganjci utihnu" (tumači ga čuveni Entoni Hopkins), a su prilogu mu je montirala masku filmskog ljudoždera, dok je startove Serhija Ramosa opisala kao napade hijena na bespomoćne biljojede u afričkoj savani.

Naravno, u Realu to nisu mogli da istrpe, pa su najavili tužbu. Predsjednik Reala Florentino Perez rekao je da je katalonska televizijska postaja prešla granicu dobrog ukusa i da će morati da se zbog toga pojavi na sudu.

U međuvremenu, stiglo je izvinjenje iz katalonske televizije, čiji se odgovorni pravdaju da nisu ništa loše mislili već su samo željeli da ukažu na grubosti fudbalera Reala.

"Cilj je bio da pokažemo da Mesi nije loš momak kako žele da ga prikažu u Madridu", kažu u katalonskoj TV3.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC