• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Kadu spreman, Kasalica opet trenira

Brazilac briljirao protiv Lokomotive, ali zna da može još mnogo bolje. Kasalica poslije upale oka odradio cijeli trening.

 ZVEZDA: Kadu spreman, Kasalica opet trenira  Izvor: MONDO

Lijepe vijesti stižu iz Turske za navijače Crvene zvezde...

Crveno-bijeli su u Antaliji odigrali pet utakmica i zabilježili isto toliko pobjeda. Posljednja je savladana Lokomotiva iz Tbilisija 2:0. Zvezda je na tom meču dobila Kadua Mendeša, a dan kasnije treninzima se vratio i Filip Kasalica.

Brazilac je povratak na teren poslije teške povrede koljena krunisao je golom i asistencijom. Po ocjeni izveštača bio je najbolji akter meča

"Mnogo je vremena prošlo od kad sam odigrao posljednju utakmicu i zato sam zadovoljan onime gdje sam sada", ističe Kadu, ali je svjestan da je još uvijek daleko od svoje najbolje forme.

"Potrebno je da prođe još mnogo vremena dok ne dođem u pravu formu. Nemam nikakvih problema sa nogom i sa strahom od obnavljanja povrede. Sve je u redu. Kad počne prvenstvo biću super i pomoći ću ekipi maksimalno da pravi pobjede i da ide do titule šampiona", veliki je optimista Kadu.

Trener Aleksandra Janković probao je omalenog fudbalera na nekoliko pozicija protiv Lokomotive. Počeo je na zadnjem veznom, igrao desno krilo, a završio kao centralni vezni. To mjesto mu, kako sam ističe, najviše odgovara.

"Volim da igram i najviše mi odgovara pozicija ofanzivnog veznog. Zato što tada mogu da postignem gol ili da asistiram. To mi je najljepše", iskren je Kadu i naglašava da je konačna odluka na šefu stručnog štaba, a na njemu je da ispunjava zadatke bez obzira na kojoj poziciji igrao.

Trener Janković opet može da računa na Filipa Kasalicu.

Reprezentativac Crne Gore zaradio je upalu oka zbog koje je nekoliko dana bio na poštedi. Njemu je čak bilo zabranjeno i da izlazi, tako da nije gledao posljednja dva prijateljska meča.

Kasalica je u nedjelju ujutru odradio čitav trening sa jednim dijelom ekipe (grupa koja nije igrala protiv Lokomotive), dok je ostatak tima imao trening oporavka.

Janković je pred one koji su duže trenirali stavio vježbe brzine, a zatim igru na dva gola na skraćenom terenu uz najprije dva dodira, a kasnije slobodnu igru.

"Ne samo da se sa mnom šale saigrači, nego i šef Janković kaže da je dobro da sam stigao na pripreme. Eto šta se desi kad čovjek pauzira dva dana zbog problema sa okom. Ne znam šta se tačno desilo, uglavnom očni kapak se upalio, desno oko se maltene zatvorilo. Sad je sve mnogo bolje, ali propustio sam dva dana rada. Nema veze, sve ću nadoknaditi", spremno prihvata šalu napadač Zvezde.

Čak je i selektor Crne Gore Branko Brnović došao da gleda dvije posljednje utakmice Zvezde, ali formu Kasalice nije mogao da se uvjeri

"Znam da je selektor bio, čuli smo se telefonom, ali nismo se vidjeli jer nisam izlazio iz hotela. Nadam se da sada neću izgubiti mjesto u reprezentaciji", nasmijao se Kasalica.

On je uvjeren da će do početka prvenstva ući u pravu formu i da će ponovo navijače Zvezde veseliti golovima. I prošle godine je imao problem sa povredom na pripremama, ali je uprkos tome uspio da postigne neke vrlo važne golove za crveno-bijele.

"Svi Zvezdaši znaju kako su bili slatki ti golovi, pa neka dođu i sada, opet poslije povreda i pauze u pripremama. U prvom dijelu me je mučila tetiva, sada me muči oko, ali na kraju će doći golovi a to je najvažnije", samouvjeren je Filip Kasalica.

Zvezdu u ponedjeljak očekuje nova kontrolna utakmica. Naredni protivnik je Slovan iz Bratislave, ekipa koju u Ljutice Bogdana ne pamte po dobrom.

(MONDO, foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC