• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Dubrovac na čelu Borca?

Član Upravnog odbora građevinskog preduzeća "Integra inženjering" Nikola Dubrovac najozbiljniji kandidat za predsjednika banjalučkog Borca.

 Nikola Dubrovac na čelu Borca? Izvor: MONDO

Banjalučki mediji navode u ponedjeljak da će klub sa Gradskog stadiona uskoro dobiti novi Upravni odbor, na čijem čelu bi trebao da stoji Nikola Dubrovac, član UO građevinskog preduzeća Integra inženjering, čiji je vlasnik Slobodan Stanković.

Osim Dubrovca, u novi UO trebalo bi da uđu i bivši predsjednik Srđan Šuput, nekadašnji tužilac Bosne i Hercegovine Milorad Barašin, a u kombinaciji je i Saša Čudić, funkcioner Socijalističke partije Republike Srpske i generalni direktor "Dunav osiguranja".

Mediji u Banjaluci pišu da je s njima razgovarano i da će u ponedjeljak biti nastavljeni pregovori sa još nekoliko privrednika koji su zainteresovani da uđu u upravu kluba iz Platonove.

Direktor Borca Radmilo Šipovac je demantovao spekulacije da će po imenovanju novog rukovodstva biti angažovan novi trener umjesto Slobodana Starčevića.

Kao njegov nasljednik pominjan je šef struke dobojske Sloge Zoran Ćurguz.

"Tvrdim da ni sportski direktor Darko Ljubojević, ni ja nismo razgovarali sa Ćurguzom, niti biko kojim drugim trenerom. Tako nešto bi bilo neozbiljno", rekao je Šipovac za "EuroBlic".

Fudbaleri Borca, iako u štrajku zbog neizmirenih dugovanja, su u subotu odigrali humanitarnu utakmicu na Kamberovića polju u Zenici i savladali Čelik (0:2) pogocima Nemanje Bilbije i Aleksandra Subića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC