• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Van Persi igra protiv Reala

Navijači Mančester junajteda mogu da odahnu, barem tako tvrdi većina britanskih medija. Robin van Persi biće spreman za duel sa Realom.

 Mediji: Van Persi igra protiv Reala Izvor: MONDO

Kada je Holanđanin u finišu prvog poluvremena utakmice sa Kvins Park Rendžersom napustio teren sa bolnom grimasom na licu i držeći se za leđa, mnogi navijači Mančester junajteda uhvatili su se za glavu.

Van Persi je prethodnih sezona imao puno problema sa povredama, ali od ljetošnjeg prelaska iz Arsenala u Junajted to je postala prošlost.

Sve do subote i 41. minuta utakmice sa Kvins Park Rendžersom, kada je poslije centaršuta iz trka sletio u kanal pored terena, predviđen za televizijsku kameru. Najbolji strijelac tima poslije ukazane prve pomoći nije mogao da nastavi igru, pa je zamijenjen.

Pogledajte…

Aleks Ferguson je po završetku te utakmice kazao da Van Persi ima veliku modricu na kuku, ali da se nada da će se Holanđanin brzo oporaviti i biti spreman za revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida, 5. marta.

Od tada se niko iz kluba nije zvanično oglašavao o stanju 29-godišnjeg napadača, ali su ostrvski mediji u ponedjeljak prenijeli, pozivajući se na svoje izvore, da će Robin van Persi biti spreman za veliki derbi, koji je prethodno u Madridu završen bez pobjednika (1:1).

Navodi se da će Holanđanin propustiti nekoliko treninga svog kluba, kao i da bi Ferguson mogao da ga "preskoči" za utakmicu 28. kola Premijer lige, 2. marta sa Noričem.

Van Persi je ove sezone postigao 23 gola za Junajted i njegovo prisustvo u timu protiv Reala je od velikog značaja za engleski klub.

(MONDO, foto: Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC