• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kartu za Srbiju "tapka" za iPhone 4!

Oni sa ulaznicama za meč Hrvatska - Srbija prodaju ih putem interneta za mnogo veće cifre od plaćenih. Ima i onih koji mijenjaju kartu za iPhone 4.

 Kartu za Srbiju "tapka" za iPhone 4! Izvor: MONDO

Utakmica Hrvatska - Srbija, koja će biti odigrana u Zagrebu 22. marta u sklopu kvalifikacija za Mundijal 2014. godine, napisano je već mnogo puta, biće "više od igre". I jednima i drugima, pogotovo "orlovima", ta utakmica mnogo znači.

Srbija bi morala da pobijedi da ostane u igri za plasman u Brazil. Hrvatima, sa druge strane, poraz ne bi značio kraj mundijalskog puta. Ali, pobjeda bi im donijela mnogo.

U cijeloj Hrvatskoj je bila jagma za karte i sve su rasprodate u rekordnom roku. Ima onih koji su došli do ulaznice ili ulaznica, pa pokušavaju i da zarade. I to mnogostruko.

Na raznoraznim forumima i internet oglasima, vlasnici karata za maksimirski duel prodaju ih po mnogo većim cijenama nego što su ih pazarili, prenosi Tportal.hr.

Recimo, karta koja je koštala 120 kuna (oko 1.800 dinara odnosno 35 KM), na crnom tržištu dostiže cifru od čak 3.200 kuna ili blizu 50.000 dinara (oko 950 KM)!

Pojedini, pak, žele razmjenu u naturi. Tako je jedan preprodavac ponudio kartu za sjevernu tribinu koja košta 200 kuna (oko 3.000 dinara) za iPhone 4!

iPhone 4, inače, košta između 400 i 500 evra!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC