• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Misli se na teren, ne na ugovore

Crvena zvezda otvara proljećni dio sezone protiv ivanjičkog Javora u srijedu, od 18.30. Trener Janković kaže da su igrači fokusirani na teren.

  Janković: Misli se na teren, ne na ugovore  Izvor: MONDO

Da li Crvena zvezda, opterećena ogromnim finansijskim dugovima i najavama da će igračima biti revidirani ugovori (čitaj: smanjena primanja), moći da se izdigne iz svih problema i da napravi podvig, dostigne i prestigne Partizan?

Odgovor će biti poznat tokom prolećnog dijela sezone, koji crveno-bijeli otvaraju utakmicom protiv Javora (sreda, 18.30h) na svom stadionu.

Pred duel sa ivanjičkim timom, trener Zvezde Aleksandar Janković ne daje obećanja, ali poručuje da publika zaslužuje da joj bude vraćeno za ogromnu i bezrezervnu podršku.

"Želim da u proljećni dio uđemo na jedan dobar, pozitivan način, dobrom igrom. Želim da ostavimo dobar utisak, i da počnemo da radimo na ponovnom uspostavljanju povjerenja između nas i naše publike. Svjesni smo da prije svega moramo mnogo da damo publici da bismo tražili nešto zauzvrat. Iza nas je dobar pripremni period, tokom kojeg smo odradili sve što je bilo zacrtano, gdje je uz taj rad došao i adekvatan rezultat u vidu prijateljskih utakmica i pobjeda", rekaoje Janković i nastavio:

"Dočekujemo prvenstvo bez ijednog povrijeđenog igrača, sa svim raspoloživim snagama, orni, motivisani i spremni da se borimo ne samo protiv Javora, nego i 14 puta poslije toga, sve do kraja sezone. Nemamo prava na obećanja i krupne riječi, spremni smo, motivisani, željni da uz poštovanje i respekt prema Javoru pružimo dobru partiju, i pobjedom uđemo u sezonu".

Aktuelna je i priča o reviziji ugovorima igračima. Šta o tome kaže Janković?

"Igrači su fokusirani na teren. Šta god da se dešava okolo donekle dodiruje igrače, jer su dio ovog drušava kao i svi, ali su isto tako svesni da ono što mi možemo da uradimo na terenu sutra, odnosno od sutra, ne meri se ni ugovorima ni revizijama, to je nešto što imamo priliku da ostavimo svojoj deci u amanet, a to je veliki rezultat sa Zvezdom u periodu kada je Zvezda u najvećoj krizi u istoriji kluba", rekao je Janković.

U Zvezdi i među njenim navijačima uzdaju se u ono "Zvezdino proljeće".

"Svi igrači su željni utakmica i prvenstva. Prvi susret je kod kuće protiv Javora koji je čvrst tim. Ići ćemo na pobedu i na to da pokažemo šta smo sve to radili na pripremama. Spremni smo i zdravi, što je najvažnije", rekao je kapiten tima Nenad Milijaš.

(MONDO - foto: FK Zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC