• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona: Kakav porez, Napoliju sam dao život

Stotine navijača na aerodromu u Napulju i gradskim ulicama dočekalo je legendardnog Dijega Armanda Maradonu, koji kaže da nije kriv za utaju poreza.

 Maradona: Kakav porez, Napoliju sam dao život Izvor: MONDO

Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala vratio se poslije mnogo godina u Napulj i izazvao pravu ludnicu među lokalnim stanovništvom. Posebno kod mladih, od kojih su mnogi prvi put imali priliku da uživo vide čovjeka koji je njihovom klubu donio jedine dvije titule prvaka Italije - 1987. i 1990. godine.

Italijanske vlasti optužuju Maradonu da je prevario državu za 37,2 miliona evra, ali to nije bila prepreka Napolitancima da na sebi svojstven način dočekaju legendu i čovjeka koji se u tom gradu na jugu Italije smatra božanstvom.

Video

Maradona je tokom ranijih posjeta Italiji imao probleme sa poreznicima, pa se dešavalo da ostane bez skupocjenih satova ili nakita. Ovaj put, riješio je da progovori na tu temu.

"Želim da se suočim sa situacijom, jer nisam nikoga ubio. Oni koji su sastavljali ugovor su na slobodi i zašto ja moram da platim, a oni ne, kada sam ja Napoliju dao svoj život? Želim da vjerujem da postoji pravda i zato ću tražiti od pravosudnog sistema da me pusti da slobodno šetam Italijom", rekao je Maradona.

Legendarni Argentinac se prije povratka u Italiju obratio navijačima Napolija javnim pismom u kojem je naveo da bi 1. marta mogao da bude na stadionu San Paolo i posmatra derbi sa Juventusom, koji će imati veliki značaj u trci ova dva tima za skudeto.

(MONDO, foto: Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC