• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojadinović za MONDO: Dauda nije licenciran

...ali biće, čim stigne odobrenje FIFA", kaže sportski direktor Crvene zvezde za naš portal.

 Stojadinović za MONDO: Dauda nije licenciran Izvor: MONDO

Na spisku licenciranih igrača za prolećni dio Superlige Srbije koji je MONDO "pokupio" u utorak u prostorijama Zajednice Superlige, u rubrici "Crvena zvezda" nema imena "Abiola Dauda".

Zašto?

Kontaktirali smo sportskog direktora crveno-bijelih Zorana Stojadinovića, koji je potvrdio da je bilo nemoguće licencirati nigerijskog fudbalera pred Fudbalskim savezom Srbije, a da pritom nije stigla potvrda o transferu od strane FIFA.

"To je razlog, jednostavno FIFA još nije dostavila svoj sud o ovom transferu i zbog toga još nismo licencirali Daudu, ali istog trenutka kada bude stigao papir iz FIFA, uradićemo to. Naravno, ako transfer bude odobren", rekao je Stojadinović za MONDO.

Kada očekujete da FIFA da konačan sud?

"Vjerujte da čekamo svaki čas da stigne pismo. Ako ne danas, nadam se da će to biti sutra, prekosutra..."

Da li će ovo odlaganje predstavljati prepreku da on naknadno dobije licencu od Zajednice Superlige?

"Ne, zato što je transfer obavljen na vrijeme, ne naknadno. Ovo je birokratski problem i mi imamo dokaze da je faks u elektronskoj formi poslat prije ponoći. Uostalom, FIFA je ta koja se pita...", tvrdi Stojadinović.

On je u prethodnom razgovoru za MONDO demantovao glasine da se Crvena zvezda predomislila i da sada ne želi Daudu, ali Nigerijac i dalje nije dobio dozvolu da zaigra u crveno-bijelom dresu. To se svakako neće dogoditi u srijedu u 18.30 kada Crvena zvezda na proljećnoj premijeri dočekuje Javor, a da li će i kada biti - za sada nije poznato.

CRVENA ZVEZDA

1 Boban Bajković, 2 Aleksandar Pantić, 3 Nikola Petković, 4 Srđan Mijailović, 5 Uroš Spajić, 6 Jovan Krneta, 7 Miloš Dimitrijević, 8 Darko Lazović, 10 Nenad Milijaš, 11 Kadu, 13 Nikola Maksimović, 14 Nikola Mikić, 15 Milan Jovanović, 16 Luka Milunović, 17 Filip Kasalica, 18 Ognjen Ožegović, 19 Luka Milivojević, 20 Luis Garido, 22 Miloš Vesić, 24 Nikola Karaklajić, 25 Filip Mladenović, 26 Stefan Čikić, 27 Stefan Mihajlović, 28 Vukan Savićević, 29 Marko Vešović, 32 Aleksandar Kirovski, 77 Natanijel Asamoa, 91 Ognjen Mudrinski.

(N. J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC