• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platini: Dačiću, potrebni ste nam

Prvi čovjek UEFA Mišel Platini obratio se pismom srpskom premijeru Ivici Dačiću i tražio pomoć u borbi sa suzbijanjem nasilja na tribinama.

 Platini: Dačiću, potrebni ste nam Izvor: MONDO

Predsjednik Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) Mišel Platini obradio se pismom premijeru Srbije Ivici Dačiću kojem insistira da se u što kraćem roku riješi problem nasilja na fudbalskim utakmicama.

"Izvršni odbor UEFA zabrinjava neprihvatljiv nivo nasilja i nereda koji se događaju na fudbalskim utakmicama koji uključiju i timove iz Srbije", navodi se u pismu Platinija.

Kako je saopštila Vlada Srbije, Platini insistira da se predsjedavajući Odbora UEFA za stadione i bezbjednost František Laurenc već početkom marta, sastane u Beogradu sa visokim predstavnicima srpske vlade i fudbalskih organa, kako bi se primjenio integrisani plan strateških akcija na suzbijanju nasilja na fudbalskim stadionima.

"UEFA zna da može računati na to da ćete ovo veoma osjetljivo pitanje tretirati sa najvišim prioritetom i vi ste nam sada potrebniji nego ikada, jer od toga u velikoj mjeri zavisi budućnost srpskog fudbala", ističe se u pismu koje je predsjednik UEFA Mišel Platini uputio premijeru Srbije Dačiću.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC