• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo poslao Kasiljasa pred novinare

Portugalac ne prestaje da iznenađuje!

 Murinjo poslao Kasiljasa pred novinare  Izvor: MONDO

Taman kada su mnogi pomislili da će trener Real Madrida pun sebe doći pred novinare poslije utakmice na "Kamp Nou" i plasmana svog tima u finale Kupa kralja on ih je ostavio u nevjerici, ali i pokazao jednu dobru osobinu.

Po strani je ostavio nesuglasice sa miljenikom navijača i učinio mu čast da na terenu najvećeg rivala odgovara na pitanja novinara. A poznato je da se Madriđani i Katalonci ne vole, pa je Kasiljasu sigurno bilo interesantno da poslije mnogo vremena sa suprotne strane stola gleda utučene novinare katalonskih listova, umjesto da oni njega ispituju sa kezom na licu.

"Odlučili smo da je sada pravo vrijeme da se pojavi kapiten", kazao je zadovljni Kasiljas.

"Svjesni smo da nećemo odbraniti titulu, ali sada je dobra prilika da se obratimo našim navijačima. Ova pobjeda daje nam mirnoću za preostali dio sezone", dodao je.

Real je večeras slavio 3:1 golovima Kristijana Ronalda i novim pogotkom Rafaela Varana u "El Klasiku". Utješni pogodak za domaćina postigao je Đordi Alba kada je sve već bilo gotovo. Na kraju, poslije dva polufinalna duela: Barselona - Real Madrid 2:4.

"Barselona nije igrala dobro kao Real. Bili smo fantastični u odbrani, pobijedili smo ih taktički, ali Kristijano Ronaldo je imao presudnu ulogu", istakao je Kasiljas koji je na tromjesečnom bolovanju zbog polomljenog palca.

Kapiten Madriđana naglasio je da bi volio da Ronaldo ostane u Madridu, iako se sve češće pominje da bi na ljeto mogao da promijeni klub.

"Kristijano Ronaldo je naš najvažniji igrač Stalno dokazuje koliko je bitan za Real, iako je već mnogo puta to demonstrirao u nekom od prethodnih 'klasika'. Da li će ostati u klubu zavisi od njegovog dogovora sa čelnicima, ali za nas bi to bila velika radost", kazao je Kasiljas.

Reprezentativni čuvar mreže evropskog i svjetskog prvaka Španije dodao je da će ova pobjeda imati veliki uticaj na samopouzdanje igrača pred revanš osmine finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda, 5. marta. Podsjetimo, prvi meč u Madridu završen je bez pobjednika - 1:1, kao što je to bio slučaj u ovom polufinalu Kupa...

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC