• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Samopouzdanje do neba

Dvostruki strijelac u pobjedi nad Barsom ističe da je trijumf na Nou Kampu podigao cijelu ekipu, pred još jedan "el klasiko".

 Ronaldo: Samopouzdanje do neba  Izvor: MONDO

Real Madrid je na Kamp Nou srušio Barselonu (3:1) u revanš meču polufinala Kupa kralja i izborio finale tog takmičenja ukupnim rezultatom 4:2. Pogledajte foto-galeriju!

"Kraljevski klub" je tako napravio sjajnu uvertiru pred još jedan duel sa Barselonom u Primeri, u subotu na "Santjago Bernabeu", ali i revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda na "Old Trafordu", tri dana kasnije.

Kristijano Ronaldo bio je jedna od centralnih figura meča - najljućem rivalu dao je dva gola. Portugalac je poslije važne pobjede kontstaovao da je Real izgubio trku za trofej u Primeri, ali da će se sada koncentrisati na preostala takmičenja, Kup kralja i Ligu šampiona.

"U domaćem šampionatu je zaista teško nešto uraditi, jer Barselona ima veliku prednost, ali mi ćemo se u potpunosti posvetiti ostalim takmičenjima. Odigrali smo odličan meč, igrali smo dobro od prvog do posljednjeg minuta, bili smo ozbiljni. Bili smo bolji tim, jer postići tri gola na Nou Kampu je zaista teško. Kao i na posljednjim gostovanjima u Barseloni i ovoga puta igrali smo dobro, čini se mnogo bolje nego kod kuće", rekao je Ronaldo.

On ističe da je trijumf u Kataloniji donio ekipi veliku dozu samopouzdanja.

"Da biste dobili Barselonu, i to kod kuće, morate biti veoma motivisani. Mi smo u tome uspjeli. Pobijedili smo izuzetno dobru ekipu i možda smo pomalo iznenađeni ubjedljivom pobjedom. Ovim uspjehom cio tim je dobio na samopouzdanju. Izgubili smo trku u Primeri, ali ćemo se potruditi da da ostvarimo najbolje rezultate tamo gdje možemo. Dobra igra i pobjeda na Nou Kampu nam je veoma bitna i pred gostovanje u Mančesteru. Portudićemo se da što duže nastavimo da igramo na nivou kao protiv Barse", istakao je portugalaski reprezentativac.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC