• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fabregas: Poraz će nas ojačati

Fudbaler Barselone smatra poslije neuspjeha protiv Reala da će njegov tim mnogo naučiti i vrlo brzo zaigrati na prepoznatljivom, visokom nivou.

 Fabregas: Poraz će nas ojačati  Izvor: MONDO

Real Madrid je slavio, a Barsa je tugovala poslije poraza u polufinalu Kupa kralja na svom terenu (1:3). Međutim, igrači Katalonaca tvrde da to neće trajati dugo. Pogledajte foto-galeriju!

Sesk Fabregas ističe da ekipa mora da nauči mnogo iz poraza. Vjeruje da će brzo uspjeti u tome i postizati još mnogo pobjeda.

"Moramo da učimo iz ovakvih poraza i da izađemo jači i pružimo bolje partije u budućnosti. Važno je da nastavimo svojim putem i da pokušamo da savladamo Real u prvenstvenom duelu u subotu. Tek dolaze najvažniji mečevi za nas", istakao je Fabregas.

Barselona vodi u Primeri sa 12 bodova više od Atletika i 16 više od Reala. Tu je posao već gotovo završen. Ipak, u revanšu osmine finala Lige šampiona Katalonci će imati težak ispit - u revanšu na svom terenu, 12. marta, moraće da "jure" dva gola minusa protiv Milana.

Fabregas ističe da su porazi u Italiji i posljednji protiv Reala potpuno različiti i da će se Barsa makismalno potruditi da se vrati na uspješan kolosjek.

"Poraz od Reala i onaj od Milana nemaju ništa zajedničko, to su dva različita takmičenja i tako im i pristupamo. Vjerujem u ovu ekipu, iako smo svi tužni poslije ovog poraza. Ipak, već danas nastavićemo da radimo punom parom, kako bismo bili u potpunosti spremni za nove izazove. Moramo da budemo mnogo bolji, a dodatni motiv uvijek treba da nam bude to što predstavljamo instituciju kao što je Barselona", dodao je fudbaler sredine terena.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC