• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka za MONDO: Sport nema veze s ovim

Luka Milivojević rekao je za MONDO da to što je bio rezerva na proljećnoj premijeri "nema veze sa sportom".

  Luka za MONDO: Sport nema veze s ovim  Izvor: MONDO

Luka Milivojević bio je (ili bar djelovao) veoma raspoložen kada se po izlasku iz svlačionice slikao sa brojnom dječicom i dijelio autograme.

Iako je bio rezervista na proljećnoj premijeri protiv Javora (2:1, poslije vođstva gostiju), njegovo pojavljivanje među mališanima izazvalo je veliku pažnju. Kada je strpljivo izašao svima u susret, malo nas je i iznenadio kada je bez pogovora prihvatio da govori za MONDO na temu - on rezervista, Luis Garido naprasno starter.

Milivojević, od skoro "A" reprezentativac Srbije, bio je standardan tokom dugih zimskih priprema u Antaliji, kada je igrao najjači sastav, protiv najjačih protivnika, on je bio nezamjenjiv u veznom redu, a ne treba zaboraviti i da je jesenas bio jedan od najstandardnijih u turbulentnom dijelu sezone.

Ipak, kada je došlo vrijeme za proljećni debi u Superligi, Milivojević je stavljen na klupu, a prednost je dobio novajlija Garido, koji se ekipi priključio u finišu priprema. Mnogi su bili iznenađeni ovom odlukom trenera Jankovića.

Kako si je ti doživio?

"Sportski dio nije u pitanju", uozbiljio se Milivojević i dodao:

"To je moje mišljenje".

Potom je dao nešto opširniji odgovor...

"Ne vidim nijedan razlog zbog čega nisam igrao, ali ne bih ništa 'jako' da pričam sada iz poštovanja prema navijačima, klubu i saigračima. Reći ću samo da mislim da nisu u pitanju sportski razlozi".

Da li ti je trener odluku da počinješ sa klupe saopštio razgovorom u četiri oka ili je samo pročitao startnu postavu?

"To je naše. To je naša stvar, unutar svlačionce i neću to da otkrivam. U ovom trenutku mogu samo da vam kažem još jednom da nisu sportski razlozi u pitanju".

Prvo je sportski direktor Zoran Stojadinović u razgovoru za MONDO najavio, a danas potpredsjednik kluba Nebojša Čović potvrdio da će vam biti ponuđene revizije ugovora, odnosno da bi trebalo da pristanete na skromnija pitanja...

"Ne bih da komentarišem te stvari, jer mi igrači još ne znamo koliko je to ozbiljno, niti šta je zaista u pitanju. Ali, ako dođe do toga, mislim da je fer i korektno da prvo popričamo sa Upravom, pa tek onda sa medijima", odbio je Milivojević da uđe u medijsku polemiku oko toga da li je to u redu ili ne.

Ako smo dobro razumjeli, vi, igrači, o ovome ste saznali preko medija?

"Baš tako. Pročitao sam... Čim vam kažem da smatram da to nije ozbiljno, jasno vam je da niko iz kluba o tome nije razgovarao sa nama", rekao je.

Da li si zdrav?

"Zdrav i prav", namignuo je Milivojević i otišao u autobus, koji će igrače poslije prve utakmice odvesti u Hotel "Mladost" na noćenje, odakle će svi skupa krenuti narednog jutra na trening i tek tada produžiti svojim kućama.

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC